BRASSERIE ZUNTE

Op de begane grond, verscholen achter de hoge, monumentale voorgevel, bevindt zich brasserie Zunte. Hier kan iedereen van ’s morgens tot ’s avonds eten, drinken of genieten. Houten vloeren, middeleeuwse kunst, zachte stoelen, lange leestafels en een besloten binnentuin kenmerken de unieke sfeer waar altijd een gezellige reuring is. 

BIJ BARTH

Op één van de mooiste plekjes van Utrecht, aan de Catharijnesingel, ligt café BIJ BARTH. Overdag een plek voor een kop koffie, de krant lezen, een ontmoeting of deelnemen aan de activiteiten. Aan het einde van de middag een café om naar toe te gaan, omdat je zeker weet dat er altijd wel iemand is met wie het leuk is een praatje te maken.
 

VIEREN

Bartholomeus in de Wijk heeft verschillende zalen om een feest te vieren, of het nu gaat om een verjaardag, huwelijk, pensionering of anders. Er is plaats voor kleine en grote groepen tot 130 personen. Van lunch, higtea, borrel, receptie tot diner, alles is mogelijk. U zult verrast zijn door de ambiance, de kwaliteit, de prijs en de professionele, vriendelijke bediening.