bridgecursus.1.jpg

zaterdag BRIDGEN IN ZUNTE

Tijdens de voorjaars- en zomermaanden wordt er iedere zaterdag gebridged in Brasserie Zunte. Nieuwe spelers en partners zijn van harte welkom om aan te sluiten! Meer weten? Bel of mail Hans Lemmen, T 030 - 289 26 07/06 - 521 850 32 of mail naar hanslemmen@hotmail.com. Zie ook de website www.bridgevooriedereen.nl

jeu_des_boules.1.jpg

iedere dag JEU DE BOULES - 10.00 - 20.30 uur

De ultieme Franse zomeractiviteit onder de zon! In de voortuin bij de serre, tegen de groene singel, hebben wij een kleine jeu de boules baan. Iedereen die wil kan hier gebruik van maken. Of stel uw eigen club samen. U kunt vragen naar de ballen en de spelregels bij de receptie. 

spel_en_ontspanning_bartholomeus_in_de_wijk.1.jpg

iedere dag SCHAKEN 

Schaken inspireert al vele jaren miljoenen mensen van jong tot oud. Het is een zowel een sport als een spel. Sommige zien het als een kunstvorm, andere meer als een grote puzzel.
BIJ BARTH is een schaaktafel met schaakspel.  

BuurtBarth

Binnenkort in de binnenstad

De waarde van ontmoeting, een goed gesprek, samen iets eten; het wordt niet minder belangrijk als we ouder worden. Bij Barth is zo'n plek waar dat kan. Want u vindt hier altijd wel iemand om een praatje mee te maken. Of u kunt er, alleen of niet alleen, uw krant lezen of meedoen met activiteiten die worden georganiseerd. Een prima plek om even binnen te wippen. Met fijne stoelen, prettige muziek, goede akoestiek en goed licht een plek waar een normaal gesprek mogelijk is.