Zunte

In Zunte bent u van harte welkom voor een (h)eerlijke kop koffie of thee met een lekkernij. ’s Middags keuze uit een ruim lunchaanbod met rijk belegde streekboterhammen, soep of een salade. 's Middags borrelen en 's avonds diner. U kunt kiezen voor het dagelijks wisselende huysmenu of het Bartholomaeï-menu. 

Met de pot

Vroeger bepaalde de natuur wat er op tafel stond. Dit uitgangspunt is de basis voor onze keuken. Wij koken zoveel mogelijk vers van het land en laten ons leiden door hetgeen de natuur ons te bieden heeft. Ingrediënten uit het verleden presenteren wij op verrassende en verfrissende wijze.

Open

Brasserie Zunte is de hele week geopend van 10.00 uur tot 20.30 uur. Als u 's avonds kiest voor het huysmenu, is reserveren niet nodig. Reserveren is alleen nodig als u met vijf of meer personen komt of als u het Bartholomaeï-menu wilt.  
 

paaseieren.png

Pasen in Zunte! 

Vier Pasen en proef het voorjaar in Brasserie Zunte! Op beide paasdagen kunt u genieten van een uitgebreide paasbrunch van 12.00 tot 14.00 uur. Liever dineren? Dat kan op Eerste Paasdag vanaf 17.30 uur. Klik hier voor het programma.