coronamaatregelen in Brasserie Zunte

Brasserie Zunte is tot 17.00 uur open voor familie en andere bezoekers (met inachtneming van de hygiënemaatregelen en 1,5 meter afstand). Bewoners en zorghotelgasten zijn hier tot 20.00 uur welkom. Bezoekers en familie dragen een mondkapje tot zij aan tafel zitten. Bezoek kan gevraagd worden om een QR-code in Brasserie Zunte en de Serre.

Zunte

In Zunte bent u van harte welkom voor een (h)eerlijke kop koffie of thee met een lekkernij. ’s Middags keuze uit een ruim lunchaanbod met rijk belegde streekboterhammen, soep of een salade. 's Middags borrelen en 's avonds diner. U kunt kiezen voor het dagelijks wisselende huysmenu of het Bartholomaeï-menu.

Met de pot

Vroeger bepaalde de natuur wat er op tafel stond. Dit uitgangspunt is de basis voor onze keuken. Wij koken zoveel mogelijk vers van het land en laten ons leiden door hetgeen de natuur ons te bieden heeft. Ingrediënten uit het verleden presenteren wij op verrassende en verfrissende wijze.

Open

Brasserie Zunte is is de hele week geopend van 10.00 tot 20.30 uur. Als u 's avonds kiest voor het huysmenu, is reserveren niet nodig. Reserveren is alleen nodig als u met vijf of meer personen komt of als u het Bartholomaeïmenu wilt.