Zunte

In Zunte bent u van harte welkom voor een (h)eerlijke kop koffie of thee met een lekkernij. ’s Middags keuze uit een ruim lunchaanbod met rijk belegde streekboterhammen, soep of een salade. 's Middags borrelen en 's avonds diner. U kunt kiezen voor het dagelijks wisselende huysmenu of het Bartholomaeï-menu. 

Met de pot

Vroeger bepaalde de natuur wat er op tafel stond. Dit uitgangspunt is de basis voor onze keuken. Wij koken zoveel mogelijk vers van het land en laten ons leiden door hetgeen de natuur ons te bieden heeft. Ingrediënten uit het verleden presenteren wij op verrassende en verfrissende wijze.

Open

Brasserie Zunte is de hele week geopend van 10.00 uur tot 20.30 uur. Als u 's avonds kiest voor het huysmenu, is reserveren niet nodig. Reserveren is alleen nodig als u met vijf of meer personen komt of als u het Bartholomaeï-menu wilt.  
 

moederdag.jpg

13 mei: Moederdag! 

Nederland viert Moederdag op zondag 13 mei 2018. Speciaal voor alle moeders én hun kinderen heeft de kok van Zunte bijzonder menu samengesteld. Wilt u komen dineren met uw moeder & familie? U bent van harte welkom. Wel graag even reserveren via 030 231 0254 of via reserveringen@bartholomeusgasthuis.nl. Hier leest u het moederdagmenu. 

TIP: iedere laatste vrijdag van de maand seniorencafé - 15.00 - 16.30 uur

Op vrijdagmiddag de maand afsluiten onder het genot van een drankje, een hapje en goed gezelschap. Er is een afwisselend programma met lezingen, livemuziek en mogelijkheid voor ontmoeting. U kunt gewoon naar binnenlopen in brasserie Zunte. Aansluitend is er de mogelijkheid om u in de brasserie een hapje te eten.
Het seniorencafé wordt financieel gesteund door de Johanniter Hulpverlening.

TIP: Iedere zaterdag- en zondagavond thema-buffet

Iedere zaterdagavond serveren wij een Zunte buffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades, afgesloten met een dessert. Zondagavond serveren wij een thema-buffet zoals Grieks, Spaans, stampotten, etc. U bent van harte welkom.