Prijs Huysmenu

zunte.1.jpg
    UvoorU  U-pas
Voorgerecht …………………………………. € 2,75 € 1,70
Hoofdgerecht …………………………………. € 9,50 € 5,50
Nagerecht …………………………………. € 2,25 € 1,30
Menu …………………………………. € 14,50 € 8,50

Huysmenu zomer

Week 37: maandag 13 september tot en met zondag 19 september

Maandag  - frietdag Voorgerecht Oosterse tomatensoep
  Hoofdgerecht Runderlap met jus of kalfsschnitzel, rösti, knapperige paprika, beetgare courgette en aubergine, huisgemaakte appelmoes
  Toetje Advocaatmousse
    -----------
Dinsdag Voorgerecht Licht gebonden groentesoep
vegetarisch Hoofdgerecht Vegetarische bolognesse, zalm met Hollandaisesaus, pasta,
    spinazie, gestoofde gele en rode wortel
  Toetje Perencake met pecannoten  
    -----------
Woensdag  - gehaktdag Voorgerecht Gebonden doperwtensoep met munt 
  Hoofdgerecht Rundergehaktbal met jus of slavink met jus, preistamppot of
    krieltjes,  gele bloemkool, rabarbercompote
  Toetje Yoghurt met kersen
    -----------
Donderdag Voorgerecht Heldere tomaten bouillon met verse tomaat
vegetarisch Hoofdgerecht Gestoofde riblap met jus of falafel met een vegetarische jus, aardappelgratin, knapperige waspeen, gestoofde prei
  Toetje Bosvruchtenbavaroise
    -----------
Vrijdag - visdag Voorgerecht Licht gebonden kippensoep
  Hoofdgerecht Roodbaars met tomatenmarmelade of kalfsoester met champignons, 
    Zoete aardappel, beetgare haricot vert, geroosterde witlof
  Toetje Tarte tatin met slagroom
    -----------
Zaterdag  Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag Oosters buffet Gado gado, Nasi, bami, soto ajam, kipsaté, rendang (rundvlees met cocossaus), snijboontjes, sambal goreng tolor (eitjes) seroendeng, gebakken uitjes, atjar, komkommersalade, kroepoek
    Feestelijke ijstaart
    -----------