Prijs Huysmenu

zunte.1.jpg
    UvoorU  U-pas
Voorgerecht …………………………………. € 2,75 € 1,70
Hoofdgerecht …………………………………. € 9,50 € 5,50
Nagerecht …………………………………. € 2,25 € 1,30
Menu …………………………………. € 14,50 € 8,50

Huysmenu winter

Week 9: maandag 24 februari tot en met zondag 1 maart

Maandag  - frietdag Voorgerecht

Boerengroentesoep met gehaktballetjes

  Hoofdgerecht

Rundervink of gebakken kippendijen met kruiden, Vlaamse friet met Belgische

   

mayonaise, beetgare broccoli, knapperige sperziebonen

  Toetje

Hangop met rood fruit

    -----------
Dinsdag Voorgerecht

Gekruide tomatensoep

  Hoofdgerecht

Kipkerrie ragout of gebakken lamsbout met rozemarijn jus, rijst,

   

beetgare doperwtjes, gebakken courgette met gegrilde paprika

  Toetje

Appeltaart Normandië met vanille-ijs

    -----------
Woensdag   Voorgerecht

Waldorfsalade

  Hoofdgerecht

Kalfsgehaktbal met jus of boeuf bourguignon, gekookte aardappels,

   

rode kool met appeltjes, knapperige snijboontjes,

  Toetje

Vlaflip

    -----------
Donderdag Voorgerecht

Lichtgebonden broccolisoep

 vegetarisch Hoofdgerecht

Rundersaucijsje of oesterzwam bladerdeeg krokantje met

   

paddenstoelensaus, knapperige knolselderij, beetgare bloemkool met

   

een sausje, zoete aardappel-stamppot

  Toetje

Chocolademousse

    -----------
Vrijdag - visdag Voorgerecht

Uiensoep met tijm

  Hoofdgerecht

Zeebaarsfilet met witte wijnsaus of kalfssukade met

   

paddenstoelenjus, knapperige wortel, beetgare broccoli en aardappelpuree

  Toetje

Kaneelijs met slagroom

    -----------
Zaterdag  Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag Lekker winters

Heldere bospaddenstoelensoep, wildpaté, bavette (dikke rand vlees van de flank van de koe) met sjalotten, zalmfilet, kalkoenfilet met saliejus,

   

zoete witlof, beetgare spruitjes, gebakken aardappels, 
aardappelkroketjes, flensjes met vanille-ijs en warme chocoladesaus

    -----------

Huysmenu voorjaar

Week 10: maandag 2 tot en met zondag 8 maart 

Maandag  - frietdag Voorgerecht Pastinaaksoep-knolselderijsoep
  Hoofdgerecht

Runderlapje met bruin bier of kipfilet met een lichte roomsaus, Vlaamse

   

Vlaamse friet, winterwortel, knapperige sperzie bonen, frisse groene salade

  Toetje Cassata ijsstaaf (driekleuren ijs met geconfijnte vruchtjes)
    -----------
Dinsdag Voorgerecht Heldere kippen-groentesoep 
  Hoofdgerecht

Speklapje met jus of lamsstoof met champigonnen en sjalottensaus, andijviestamppot, wortelstamppot, rabarbercompote

  Toetje Appel-kaneelhangop
    -----------
Woensdag  - gehaktdag Voorgerecht Kartoffelsalade met chip van spekjes
  Hoofdgerecht Blinde vink met jus of hertenstoof met bockbier, roergebakken koolrabi 
    knapperige snijboontjes, hete bliksem, krieltjes
  Toetje Chocoladevla 
    -----------
Donderdag Voorgerecht

Gebonden groentesoep

vegetarisch Hoofdgerecht

Hamlapje met mosterdsaus of vegaburger met gekonfijte uitjes,

   

knapperige groenten (meiraap, paprika, courgette), beetgare 
winterpeen met peterselie, gebakken aardappelen

  Toetje Roodfruitmousse en merengue 
    -----------
Vrijdag - visdag Voorgerecht

Heldere runderbouillon met kruiden

  Hoofdgerecht Witvis  in witte wijnsaus of gehaktbal met jus, beetgare 
   

broccoli, knapperige rode bietjes, appelcompote, aardappelpuree met bieslook

  Toetje Fruitsalade
    -----------
Zaterdag  Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag

Frans buffet

Gebakken paddenstoelen op toast, Coq au vin, Frans vispotje, Franse gevulde rollade, Savooiekool, knapperige haricots verts, gebakken witlof, pommes duchesse, 
aardappelpuree met kaas
Crème brûlée 

    -----------