Prijs Huysmenu 2022

zunte.1.jpg
    UvoorU  U-pas
Voorgerecht …………………………………. € 2,90 € 1,80
Hoofdgerecht …………………………………. € 9,95 € 5,80
Nagerecht …………………………………. € 2,45 € 1,35
Menu …………………………………. € 15,25 € 8,95

Brasserie Zunte is uitsluitend geopend voor bewoners van het woonzorgcentrum en zorghotelgasten.

Huysmenu winter

Week 3: maandag 17 tot en met zondag 23 januari  

Maandag  -  Voorgerecht Heldere groentesoep
frietdag Hoofdgerecht Kippendij of braadworst, Vlaamse friet met Belgische mayonaise, schorseneren, broccoli, appelcompote
  Toetje Bitterkoekjesbavarois
    -----------
Dinsdag Voorgerecht Gebonden bospaddenstoelensoep
  Hoofdgerecht Vegetarische lasagne bolognese of kip met pestosaus, penne, gemengde groente, frisse Italiaanse salade
  Toetje Tiramisu (Italiaans dessert)
    -----------
Woensdag - Voorgerecht Wortelsoep
gehaktdag  Hoofdgerecht Gehaktbal met jus of procureur met mosterdjus, stamppot rauwe andijvie, spruitjes-stamppot, rabarbercompote
  Toetje Griekse yoghurt met honing
    -----------
Donderdag Voorgerecht Mosterdsoep
 vegetarisch Hoofdgerecht Kipragout met paddenstoelen of een krokante groentebal, beetgare gemengde bonen, knapperige
    wortels, pommes duchesse
  Toetje Speculaasmousse
    -----------
Vrijdag -  Voorgerecht Knolselderijsoep
visdag Hoofdgerecht  Vis van de dag in Hollandaisesaus of lamsburger met tzatziki, spinazie,
    knapperige geroosterde pompoen, gebakken aardappels
  Toetje Peren clafoutis met caramelsaus
    -----------
Zaterdag  Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag Duits buffet Heldere champignonsoep, jägerschnitzel, wildstoof in Duits bier, curryworst, zuurkool, hutspot, aardappelkroket
    apfelstrudel met vanillesaus
    -----------

Huysmenu winter

Week 4: maandag 24 t/m zondag 30 januari  
 -----------

Maandag  - frietdag Voorgerecht

Boerengroentesoep met gehaktballetjes

  Hoofdgerecht

Rundervink of gebakken kippendijen met kruiden, Vlaamse friet met Belgische mayonaise, beetgare bloemkool met kaas, knapperige sperziebonen

  Toetje

Hangop met rood fruit

    -----------
Dinsdag Voorgerecht

Gekruide tomatensoep

  Hoofdgerecht

Vegetarische kerrieragout of lam gestoofd in jus met rozemarijn, rijst,

   

beetgare doperwtjes, gebakken courgette met gegrilde paprika

  Toetje

Appeltaart Normandië met vanille-ijs

    -----------
Woensdag   Voorgerecht

Lichtgebonden doperwtensoep 

  Hoofdgerecht

Kalfsgehaktbal met jus of boeuf bourguignon, gekookte aardappels,

   

rode kool met appeltjes, knapperige snijboontjes

  Toetje

Vlaflip

    -----------
Donderdag Voorgerecht

Paddenstoelenbouillon met verse kruiden

 vegetarisch Hoofdgerecht

Oesterzwam ragout in filodeeg of rundersaucijs met jus,

   

stamppot-knolselderij, zoete aardappel en beetgare broccoli

  Toetje

Chocolademousse

    -----------
Vrijdag - visdag Voorgerecht

Uiensoep met rundvlees en tijm

  Hoofdgerecht

Zeebaarsfilet met witte wijnsaus of kalfssukade met

   

paddenstoelenjus, knapperige wortel, harricots verts met spekrolletje en gebakken aardappelen

  Toetje

Kaneelijs met slagroom

Zaterdag  Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag Lekker winters

Pastinaak-knolselderijsoep,  bavette (dikke rand vlees van de flank van de koe) met sjalotten, zalm, kalkoenfilet met saliejus, zoete witlof, beetgare spruitjes, gebakken kriel,

   

aardappelkroketjes, flensjes met vanille-ijs en warme chocoladesaus

    -----------