Prijs Huysmenu 2023

zunte.1.jpg
    UvoorU  U-pas
Voorgerecht …………………………………. € 3,50 € 2,25
Hoofdgerecht …………………………………. € 11,30 € 6,75
Nagerecht …………………………………. € 3,00 € 1,50
Menu …………………………………. € 17,80 € 10,50

Huysmenu voorjaar

Week 13: maandag 27 maart en met zondag 2 april

Maandag  -  Voorgerecht Tomatenbouillon met ei en kip
frietdag Hoofdgerecht Hachee of kiprollade met dragonsaus, Vlaamse frieten, 
Macedoine groente (gemengde groenten) komkommer-dille salade
  Toetje Vanillemousse
    -----------
Dinsdag Voorgerecht Venkelsoep met Pernod
vegetarisch Hoofdgerecht Macaroni Bolognese met ham, Italiaanse salade, focaccia van De Clique of vegetarische saus met pesto en spinazie
    Macaroni Bolognese vegetarisch & Parmezaanse kaas
  Toetje Panna Cotta met rood fruit
    -----------
Woensdag  -  Voorgerecht Kervelsoep
gehaktdag Hoofdgerecht Rundervink of Italiaanse kalfsgehaktbal, aardappelpuree, 
    knapperige geroosterde bietjes, haricot verts met spek
  Toetje Yoghurt met mango & passiefruit
    -----------
Donderdag Voorgerecht Kippenbouillon met citroenblad
vegetarisch Hoofdgerecht Rundersukade of gebakken camembert met spicy fruit salsa, gekookte aardappel, gegratineerde witlof, knapperige broccoli
  Toetje Advocaatmousse
    -----------
Vrijdag -  Voorgerecht Gebonden kervelsoep met gerookte kip
visdag Hoofdgerecht Lekkerbekje met ravigotesaus of braadworst met jus, Pommes duchesse, gewokte waspeen, gemengde zomergroenten
  Toetje Vlaflip
    -----------
Zaterdag - buffet Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag - buffet Mediterraans Arabische courgettesoep, Marokkaanse kipschotel
    Kroatische visschotel, pittige vleesschotel met olijven en chorizo, saffraanrijst, couscous, knapperige ratatouille, beetgare sperziebonen, frisse bonensalade 
    Meloensalade met munt
    -----------

Huysmenu winter

Week 14: maandag 3 tot en met zondag 9 april 

Maandag  -  Voorgerecht Hollandse groentesoep met gehaktballetjes 
frietdag Hoofdgerecht Varkensmedallion met champignon, zilveruitjes en spek  of gebakken kippendijen, Vlaamse frietjes met  beetgare peultjes, bospeen, knapperige groene salade
  Toetje Bitterkoekjesbavaroise
    -----------
Dinsdag Voorgerecht Gebonden wortelsoep 
vegetarisch Hoofdgerecht Boeuf Stroganoff of vegan burger met uienmarmelade, gebakken aardappelblokjes, witlof gegratineerd, mais 
  Toetje Fruitsalade 
    -----------
Woensdag  -  Voorgerecht Coburger ham met meloen 
gehaktdag Hoofdgerecht Cordon blue of lamsburger met uitjes, gekookte aardappel of aardappel kroketten, knapperige doperwten, gebakken witlof of gesmoorde spitskool met kerrie en rozijnen 
  Toetje Witte chocolademousse met advocaat en chocoladestrooisel
    -----------
Donderdag Voorgerecht Romige bloemkoolsoep 
vegetarisch Hoofdgerecht Huisgemaakte quiche met pikant gehakt of quiche van spinazie
en walnoten, gebakken aardappels  
  Toetje Griekse yoghurt met aardbeien
    -----------
Vrijdag -  Voorgerecht Kippenbouillon met lente-ui
visdag Hoofdgerecht Witvis van de dag of varkenslende met dragonsaus, aardappelpuree, appel,
gevulde courgette, geroosterde paprika en gekookte aardappel
  Toetje Yoghurtijs
    -----------
Zaterdag - buffet Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag - buffet Asperge buffet Licht gebonden aspergesoep
    Asperges op de ouderwetse manier met bearnaisesaus, beenham gegaard in rozemarijn en honing, gebakken zalm, bavette biefstukje, krieltjes met gesmolten boter, gekookt ei en fijn gesneden peterselie
    Aardbeien Romanoff 
    -----------