Prijs Huysmenu 2022 m.i.v. 27 juni 2022

zunte.1.jpg
    UvoorU  U-pas
Voorgerecht …………………………………. € 3,25 € 1,95
Hoofdgerecht …………………………………. € 10,95 € 6,50
Nagerecht …………………………………. € 2,75 € 1,50
Menu …………………………………. € 16,95 € 9,95

Huysmenu Zomer

Week 32: maandag 8 tot en met zondag 14 augustus 

Maandag  - frietdag Voorgerecht Heldere runderbouillon met omeletreepjes en verse kruiden 
  Hoofdgerecht Runderstoofvlees of slavink met jus, frietjes, ratatouille van mais, 
    courgette en ui, beetgare sperziebonen
  Toetje Stoofpeertjes met roomijs
    -----------
Dinsdag Voorgerecht Mosterdsoep
vegetarisch Hoofdgerecht Coq au vin of een vegetarische saucijs met honing-thijmjus, aardappelpuree, beetgare waspeen, gegrilde courgette
  Toetje Vers fruit met slagroom
    -----------
Woensdag  - gehaktdag Voorgerecht Heldere champignonsoep met lente uitjes
  Hoofdgerecht Kalfsschotel met grove groente of lamsburger met tzatziki, rijst,
    knapperige paksoi met amandelen, beetgare doperwten 
  Toetje Mousse van rood fruit
    -----------
Donderdag Voorgerecht Gebonden venkelsoep 
vegetarisch Hoofdgerecht Kipschnitzel of gebakken brie met pikante roodfruit salsa, Hollandse krieltjes, sugarsnaps, kidneybonen
  Toetje Chipolatabavarois met slagroom
    -----------
Vrijdag - visdag Voorgerecht Heldere kippensoep met groenten
  Hoofdgerecht Vis van de dag of kalfsragout met paddenstoelen, pasta schelpjes, gemengde groenten en beetgare venkel
  Toetje Aardbeienkwark 
    -----------
Zaterdag  Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag  Scandinavisch buffet Spinaziesoep met ei, beenham met honing mosterdsaus, gebakken kabeljauw, Zweedse gehaktballetjes met pittige mosterdsaus ,  gekookte krieltjes met dillesaus, witte kool met appel, peen met peterselie, komkommersalade met dille, bietensalade met haring
    Griesmeelpudding met kersen
    -----------

Huysmenu zomer

Week 33: maandag 15 tot en met met zondag 21 augustus  

 

Maandag  - frietdag Voorgerecht Oosterse tomatensoep
  Hoofdgerecht Runderlap met jus of kalfsschnitzel, rösti, knapperige paprika, beetgare courgette en aubergine, huisgemaakte appelmoes
  Toetje Advocaatmousse
    -----------
Dinsdag Voorgerecht Licht gebonden groentesoep
vegetarisch Hoofdgerecht Vegetarische bolognesse, zalm met Hollandaisesaus, pasta,
    spinazie, gestoofde gele en rode wortel
  Toetje Perencake met pecannoten  
    -----------
Woensdag  - gehaktdag Voorgerecht Gebonden doperwtensoep met munt 
  Hoofdgerecht Rundergehaktbal met jus of slavink met jus, preistamppot of
    krieltjes,  gele bloemkool, rabarbercompote
  Toetje Yoghurt met kersen
    -----------
Donderdag Voorgerecht Heldere tomatenbouillon met verse tomaat
vegetarisch Hoofdgerecht Gestoofde riblap met jus of falafel met een vegetarische jus, aardappelgratin, knapperige waspeen, gestoofde prei
  Toetje Bosvruchtenbavaroise
    -----------
Vrijdag - visdag Voorgerecht Licht gebonden kippensoep
  Hoofdgerecht Roodbaars met tomatenmarmelade of kalfsoester met champignons, 
    zoete aardappel, beetgare haricots verts, geroosterde witlof
  Toetje Tarte tatin met slagroom
    -----------
Zaterdag  Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag Oosters buffet Gado gado, nasi, bami, soto ajam, kipsaté, rendang (rundvlees met cocossaus), snijboontjes, sambal goreng tolor (eitjes) seroendeng, gebakken uitjes, atjar, komkommersalade, kroepoek
    Feestelijke ijstaart
    -----------