Prijs Huysmenu

zunte.1.jpg
    UvoorU  U-pas
Voorgerecht …………………………………. € 2,75 € 1,70
Hoofdgerecht …………………………………. € 9,50 € 5,50
Nagerecht …………………………………. € 2,25 € 1,30
Menu …………………………………. € 14,50 € 8,50

Huysmenu najaar

Week 38: maandag 16 september tot en met zondag 22 september

Maandag  - frietdag Voorgerecht Waldorfsalade
  Hoofdgerecht

Hachee of kip gerold in rauwe ham en kruiden, Vlaamse frietjes, beetgare worteltjes, knapperige sperziebonen, tomaten-komkommersalade

  Toetje Hangop met rood fruit
    -----------
Dinsdag Voorgerecht Kip-kerrie salade
  Hoofdgerecht Rundertartaar met champignons en jus of lekkerbek met ravigottesaus, gekookte 
    Hollandse krieltjes, gestoofde koolrabi, beetgare bospeen 
  Toetje Vlaflip
    -----------
Woensdag  - gehaktdag Voorgerecht Geroosterde paprikasoep
  Hoofdgerecht Gehaktbal met jus of gestoofde karbonade met jus, aardappelgratin, 
    knapperige sperziebonen, beetgare bloemkoolroosjes
  Toetje Chocolademousse met Grand Marnier 
    -----------
Donderdag Voorgerecht Heldere ossenstaartsoep met omeletreepjes
  Hoofdgerecht Boeuf bourguignon of varkenshaas met brie, gekookte aardappel met 
    jus, geroosterde paprika, beetgare tuinbonen met spekjes
  Toetje Yoghurt met frambozen
    -----------
Vrijdag - visdag Voorgerecht Heldere kippensoep met kervel 
  Hoofdgerecht Zalm met witte wijnsaus en bieslook of lamsnek met kruidenjus, romige 
    aardappelpuree, knapperige mini mais, beetgare broccoli
  Toetje Panna cotta met bramensaus
    -----------
Zaterdag  Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag Italiaans buffet Heldere runderbouillon met eekhoorntjes brood, Italiaanse witvis met tomaten uit de oven, kippendij met saus van pesto en crème fraîche, lasagne bolognese, penne pasta, gnocchi, gegrilde groente, huisgemaakte Italiaanse salades, ciabatta
    Tiramisu (klassiek Italiaans dessert met koffie en mascarpone) 
    -----------

Huysmenu zomer

Week 39: maandag 23 september tot en met zondag 29 september

Maandag  - frietdag Voorgerecht Broccolisoep
  Hoofdgerecht Hamburger met gebakken ui of gestoofde riblap, Vlaamse friet
    beetgare snijbonen, knapperige gele courgette, tomatensalade, Belgische mayonaise
  Toetje Mangobavaroise
    -----------
Dinsdag Voorgerecht Heldere runderbouillon met tuinkruiden
  Hoofdgerecht Kalkoenfilet met dragon of gegrilde botervis met lemongrassaus, 
    gekookte aardappel met jus, beetgare bloemkool, knapperige spitskool
  Toetje Crème brûlée  
    -----------
Woensdag  - gehaktdag Voorgerecht Gebonden bloemkoolsoep 
  Hoofdgerecht Duitse biefstuk met jus of lamsstoof, pommes gratin met truffel, beetgare broccoli,
    knapperige waspeen
  Toetje Vers fruit met vanille-ijs 
    -----------
Donderdag Voorgerecht Heldere champignonsoep met eekhoorntjesbrood
  Hoofdgerecht Kalfsgehaktbal of kipfilet met kruidenboter,
    stamppot van lente-ui of gekookte aardappel, komkommersalade
  Toetje Vlaflip
    -----------
Vrijdag - visdag Voorgerecht Salade Niçoise
  Hoofdgerecht Kabeljauw met mosterdsaus of krokant speklapje,
    krieltjes, knapperige sugarsnaps, beetgare mai
  Toetje Pêche melba
    -----------
Zaterdag  Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag Barbecue buffet Van de barbecue: vispakketje, kruidige beenham, worstjes, saté, hamburger met aardappelsalade, waldorfsalade, huisgemaakte huzarensalade, komkommer en tomaat, stokbrood, salsa, diverse soorten boter en sausjes
    Verse aardbeien Romanoff met geroosterde amandelen
    -----------
Maandag  - frietdag Voorgerecht Heldere boerengroentesoep met balletjes
  Hoofdgerecht

Kip gerold in ham en kruiden of hachee, Franse frietjes, beetgare doperwten  en mais,
knapperige sla met ei, tomaat en yoghurtdressing, Belgische mayonaise

  Toetje Aardbeien tulband
    -----------
Dinsdag Voorgerecht Kip-kerrie salade
  Hoofdgerecht Rundertartaar met champignons en jus of lekkerbek met ravigottesaus, gekookte 
    Hollandse krieltjes, gestoofde koolrabi, beetgare bospeen 
  Toetje Vlaflip
    -----------
Woensdag  - gehaktdag Voorgerecht Geroosterde paprikasoep
  Hoofdgerecht Gehaktbal of gestoofde riblap met jus, aardappelgratin, 
    knapperige sperziebonen, beetgare bloemkoolroosjes, frisse salade
  Toetje Chocolademousse met Grand Marnier 
    -----------
Donderdag Voorgerecht Heldere ossenstaartsoep met omeletreepjes
  Hoofdgerecht Boeuf bourguignon of varkenshaas met brie, gekookte aardappelen met 
    jus, geroosterde paprika, beetgare tuinbonen met spekjes
  Toetje Yoghurt met frambozen
    -----------
Vrijdag - visdag Voorgerecht Heldere kippensoep met kervel 
  Hoofdgerecht Zalm met witte wijnsaus of lamsnek met kruidenjus, romige 
    aardappelpuree, knapperige venkel, beetgare broccoli
  Toetje Panna cotta met bramen
    -----------
Zaterdag  Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag Italiaans buffet Heldere runderbouillon met eekhoorntjes brood, Italiaanse witvis met tomaten uit de oven, kippendij met saus van pesto en crème fraîche, lasagne bolognese, penne pasta, gnocchi, gegrilde groente, geroosterde venkel, huisgemaakte Italiaanse salades, ciabatta
    Tiramisu (klassiek Italiaans dessert met koffie en mascarpone) 
    -----------