Prijs Huysmenu

zunte.1.jpg
    UvoorU  U-pas
Voorgerecht …………………………………. € 2,75 € 1,70
Hoofdgerecht …………………………………. € 9,50 € 5,50
Nagerecht …………………………………. € 2,25 € 1,30
Menu …………………………………. € 14,50 € 8,50

Huysmenu winter

Week 3: maandag 14 januari tot en met zondag 20 januari

Maandag  - frietdag Voorgerecht Pastinaaksoep
  Hoofdgerecht Kipfilet met een lichte roomsaus of runderlapje met bruinbier, Vlaamse 
    friet, gebakken champignons,  winterwortel, frisse groene salade
  Toetje Cassata ijsstaaf (driekleuren ijs met geconfijnte vruchtjes)
    -----------
Dinsdag Voorgerecht Heldere kippen-groentesoep 
  Hoofdgerecht Speklapje met jus of lamsstoof met mosterdsaus, andijviestamppot, 
    wortelstamppot
  Toetje Appel-kaneelhangop
    -----------
Woensdag  - gehaktdag Voorgerecht Kartoffelsalade met chip van spekjes
  Hoofdgerecht Blinde vink met jus of hertenstoof met bockbier, roergebakken koolrabi 
    knapperige snijboontjes, hete bliksem, krieltjes
  Toetje Chocoladevla 
    -----------
Donderdag Voorgerecht Heldere runderbouillon met kruiden
  Hoofdgerecht Wienerschnitzel of hamlapje met mosterdsaus, knapperig gebakken groenten
    (meiraap, paprika, courgette), beetgare winterpeen met peterselie, gebakken aardappelen
  Toetje Roodfruitmousse en merengue 
    -----------
Vrijdag - visdag Voorgerecht Gebonden groentesoep
  Hoofdgerecht Kabeljauw in wittewijnsaus of gehaktbal met mosterdsaus, beetgare 
    broccoli, knapperige rode bietjes, appelmoes, aardappelpuree met bieslook
  Toetje Fruitsalade
    -----------
Zaterdag  Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag

Frans buffet

Gebakken paddenstoelen op toast, Coq au vin, Frans vispotje, Franse gevulde rollade, Savooiekool, knapperige haricots verts, gebakken witlof, pommes duchesse, 
aardappelpuree met kaas
Crème brûlée 

    -----------

Huysmenu winter

Week 4: maandag 21 januari tot en met zondag 27 februari

Maandag  - frietdag Voorgerecht Groentesoep met gehaktballetjes
  Hoofdgerecht Hamburger met gebakken uien of Cordon bleu, Franse frietjes, 
    knapperige snijbonen, beetgare waspeen
  Toetje Witte chocolademousse met advocaat
    -----------
Dinsdag Voorgerecht Lichtgebonden kippensoep met taugé
  Hoofdgerecht Babi pangang (oosters varkensvlees gerecht), kipsaté met pindasaus, sajur lodeh 
    (Indonesische groente met kokos), sambal goreng boontjes (pittige knapperige sperziebonen), atjar, kroepoek, bami, witte rijst
  Toetje Kokosijs
    -----------
Woensdag  - gehaktdag Voorgerecht Wildpaté met vijgenchutney
  Hoofdgerecht Rundervink of schouderkarbonade met jus, knapperige spruitjes met 
    spekjes en ui, rode kool, frisse salade, aardappelpuree
  Toetje Yoghurt met fruit
    -----------
Donderdag Voorgerecht Pompoensoep met gesneden prei
  Hoofdgerecht Rundersukade of kippendijen, gestoofde spitskool met kerrie en
    rozijnen, knapperige sperziebonen, gebakken aardappel
  Toetje Koffietulband
    -----------
Vrijdag - visdag Voorgerecht Heldere ossenstaartsoep
  Hoofdgerecht Lekkerbekje met ravigottesaus of kippendijen met mosterdsaus,
    knapperige courgette met tijm en rozemarijn, gegratineerde witlof, rösti
  Toetje Profiterole met chocoladesaus
    -----------
Zaterdag  Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag

Stamppotten buffet

Erwtensoep, speklapje, rookworst, bloedworst, boerenkoolstamppot, hutspot, zuurkoolstamppot, stoofpeertjes, jus, tafelzuren, 
boerenjongens met roomijs en advocaat

    -----------