Prijs Huysmenu

zunte.1.jpg
    UvoorU  U-pas
Voorgerecht …………………………………. € 2,75 € 1,70
Hoofdgerecht …………………………………. € 9,50 € 5,50
Nagerecht …………………………………. € 2,25 € 1,30
Menu …………………………………. € 14,50 € 8,50

Huysmenu najaar

Week 49: maandag 30 november tot met zondag 6 december 

Maandag  - Voorgerecht Crèmesoep met zalmsnippers
 frietdag Hoofdgerecht Stoofschotel van rundvlees of saucijs, Franse frietjes,  gestoofde
    vanillezuurkool, beetgare haricots verts
  Toetje Peertjes met vanilleroomijs
    -----------
Dinsdag Voorgerecht Spinaziesoep met ei
vegetarisch Hoofdgerecht Oesterzwambroodje of gestoofd riblapje met jus, hete bliksem
    of savooikoolstamppot, gestoofde knolselderij
  Toetje Chocolade tulband
    -----------
Woensdag  -  Voorgerecht Dubbel getrokken runderbouillon met tuinkruiden
gehaktdag Hoofdgerecht Gehaktbal met kruiden of gebakken Atlantische tongfilet,
    aardappelpuree,  geroosterde bietjes, knapperige broccoli 
  Toetje Crumble cake met rood fruit
    -----------
Donderdag Voorgerecht Gebonden kerriesoep
vegetarisch Hoofdgerecht Gevulde courgette met groente en noten of lamsstoof met curry,
    rijst, knapperige worteltjes, gestoofde prei 
  Toetje Cheesecake (Taart met kaas) met noten en dadels 
    -----------
Vrijdag -  Voorgerecht Geroosterde courgettesoep
visdag Hoofdgerecht Lasagne met vis en spinazie of vegetarische lasagne bolognese,
    Parmezaanse kaas, rijk gevulde salade
  Toetje Panna cotta met bramen
    -----------
Zaterdag - buffet  Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag - buffet Klassiek buffet Grootmoeders groentesoep, gevogeltepaté met preiselbeeren, kiprollade met tutti frutti, diamanthaas met sjalottenjus, aardappelrösti, aardappelkroketjes, sperziebonen, gestoofde koolrabi, stoofperen, salade
    Boerenjongensroomijs met slagroom
    -----------