Prijs Huysmenu

zunte.1.jpg
    UvoorU  U-pas
Voorgerecht …………………………………. € 2,75 € 1,70
Hoofdgerecht …………………………………. € 9,50 € 5,50
Nagerecht …………………………………. € 2,25 € 1,30
Menu …………………………………. € 14,50 € 8,50

Huysmenu winter

Week 12: maandag 18 maart tot en met zondag 24 maart

 

Maandag  - frietdag Voorgerecht Groentesoep met gehaktballetjes
  Hoofdgerecht Hamburger met gebakken uien of Cordon bleu, Franse frietjes, 
    knapperige snijbonen, beetgare waspeen
  Toetje Witte chocolademousse met advocaat
    -----------
Dinsdag Voorgerecht Lichtgebonden kippensoep met taugé
  Hoofdgerecht Babi pangang (oosters varkensvlees gerecht), kipsaté met pindasaus, sajur lodeh 
    (Indonesische groente met kokos), sambal goreng boontjes (pittige knapperige sperziebonen), atjar, kroepoek, bami, witte rijst
  Toetje Kokosijs
    -----------
Woensdag  - gehaktdag Voorgerecht Wildpaté met vijgenchutney
  Hoofdgerecht Rundervink of schouderkarbonade met jus, knapperige spruitjes met 
    spekjes en ui, rode kool, frisse salade, aardappelpuree
  Toetje Yoghurt met fruit
    -----------
Donderdag Voorgerecht Pompoensoep met gesneden prei
  Hoofdgerecht Rundersukade of kippendijen, gestoofde spitskool met kerrie en
    rozijnen, knapperige sperziebonen, gebakken aardappel
  Toetje Koffietulband
    -----------
Vrijdag - visdag Voorgerecht Heldere ossenstaartsoep
  Hoofdgerecht Lekkerbekje met ravigottesaus of kippendijen met mosterdsaus,
    knapperige courgette met tijm en rozemarijn, gegratineerde witlof, rösti
  Toetje Profiterole met chocoladesaus
    -----------
Zaterdag  Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag

Stamppotten buffet

Erwtensoep, speklapje, rookworst, bloedworst, boerenkoolstamppot, hutspot, zuurkoolstamppot, stoofpeertjes, jus, tafelzuren, 
boerenjongens met roomijs en advocaat

    -----------

Huysmenu winter

Week 13: maandag 25 maart tot en met zondag 31 maart  

Maandag  - frietdag Voorgerecht Heldere kippen-groentesoep
  Hoofdgerecht Hachee of braadworst, Vlaamse friet met Belgische mayonaise,
    beetgare courgette, gebakken paprika, appelcompote
  Toetje Bitterkoekjesbavarois
    -----------
Dinsdag Voorgerecht Gebonden bospaddenstoelensoep
  Hoofdgerecht Lasagne bolognese of kip met tomatensaus en penne, komkommersalade, frisse salade
  Toetje Fruitsalade met yoghurt
    -----------
Woensdag  - gehaktdag Voorgerecht Zalmsalade
  Hoofdgerecht Gehaktbal of hamlap met jus, rode koolstamppot, spruitjesstamppot,
    rabarbercompote
  Toetje Griekse yoghurt met honing
    -----------
Donderdag Voorgerecht Mosterdsoep
  Hoofdgerecht Kipstoverij met paddenstoelen of halskarbonade met jus
    beetgare grote witte bonen, knapperige wortels, pommes duchesse
  Toetje Speculaasmousse
    -----------
Vrijdag - visdag Voorgerecht Knolselderijsoep
  Hoofdgerecht Witvis in Hollandaisesaus of rundersaucijsje met jus, spinazie, 
    knapperige gebakken pompoen, gebakken aardappels
  Toetje Perenclafoutis met karamelsaus
    -----------
Zaterdag  Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag

Duits buffet

Forel-aardappelsalade met mierikswortelsaus, Jagerschnitzel, gebakken lever met mosterdsaus, wildstoof in Duits bier, curryworst, zuurkool, knapperige snijbiet, knolselderijpuree, rösti, 
apfelstrudel met vanillesaus 

    -----------