Prijs Huysmenu

zunte.1.jpg
    UvoorU  U-pas
Voorgerecht …………………………………. € 2,75 € 1,70
Hoofdgerecht …………………………………. € 9,50 € 5,50
Nagerecht …………………………………. € 2,25 € 1,30
Menu …………………………………. € 14,50 € 8,50

Huysmenu voorjaar

Week 21: maandag 20 mei tot en met zondag 26 mei

Maandag  - frietdag Voorgerecht Hollandse tomatensoep met gehaktballetjes 
  Hoofdgerecht Stoofvlees met uien of gegrild piepkuikentje, Franse minifrietjes met 
    mayonaise, beetgare peultjes, knapperige groene salade
  Toetje Bitterkoekjesbavaroise
    -----------
Dinsdag Voorgerecht Gebonden wortelsoep 
  Hoofdgerecht Boeuf stroganoff of gebakken zalm, gekookte krieltjes, beetgare 
    broccoli, beetgare baby mais
  Toetje Fruitsalade 
    -----------
Woensdag  - gehaktdag Voorgerecht Coburger ham met meloen 
  Hoofdgerecht Cordon blue of tartaar met uitjes, gebakken aardappels, knapperige
    gebakken witlof of beetgare gesmoorde spitskool 
  Toetje Witte chocolademousse met advocaat en chocoladestrooisel
    -----------
Donderdag Voorgerecht Romige bloemkoolsoep 
  Hoofdgerecht Huisgemaakte quiche met pikant gehakt of quiche van spinazie,
    gebakken aardappels, boerensalade met wortel en selderij 
  Toetje Griekse yoghurt met aardbeien
    -----------
Vrijdag - visdag Voorgerecht Gebonden kervelsoep met lauwwarme kip
  Hoofdgerecht Witvis van de dag of kruidige ham van speenvarken, aardappelpuree,
    gekookte aardappel, beetgare sperzieboontjes, knapperige bospeen met bieslookboter
  Toetje Huisgemaakte clafoutis (frans gebakje) van rabarber 
    -----------
Zaterdag  Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag

Italiaans buffet

Minestronesoep, carpaccio met pesto en Parmezaanse kaas, lasagne Bolognese, kalfsvlees,
zeeduivel met gremolata, gamba's, gnocchi, geroosterde jonge aardappels, spinazie,
salade met knoflook en pijnboompitten, knapperige gegrilde groenten
Panna cotta met Limoncello 

    -----------

Huysmenu voorjaar

Week 22: maandag 27 mei april tot en met zondag 2 juni

Maandag  - frietdag Voorgerecht

Waldorfsalade  

  Hoofdgerecht

Runderstoofschotel of gebakken lekkerbekje met ravigottesaus,

   

Vlaamse frietjes, beetgare worteltjes, knapperige sperziebonen, salade van tomaat en komkommer

  Toetje

Hangop met rood fruit

   

-----------

Dinsdag Voorgerecht

Ossenstaartbouillon met tuinkruiden

  Hoofdgerecht

Kippendijen met Marokkaanse kruiden of kalfssukade met kruidenjus, 

   

gebakken aardappels, knapperige broccoli, beetgare geroosterde witlof

  Toetje

Griesmeelpudding met aardbeiensaus

    -----------
Woensdag  - gehaktdag Voorgerecht

Kipkerriesalade

  Hoofdgerecht

Rundergehaktbal met jus of gepaneerde kalfsschnitzel met gebakken champignons, 
gekookte aardappels, knapperige snijboontjes, beetgare bietjes met uitjes

  Toetje

Chocolademousse

   

-----------

Donderdag Voorgerecht

Broccolisoep

  Hoofdgerecht

Kalkoenfilet met saliejus of runderstoof, pommes duchesse,

   

beetgare gestoofde spitskool, knapperige bospeensalade, beetgare gebakken paprika 

  Toetje

Vlaflip

    -----------
Vrijdag - visdag Voorgerecht Uiensoep
  Hoofdgerecht Kabeljauwfilet met groene kruidensaus of gestoofde riblap met jus, aardappelpuree, aardappelpuree, roergebakken spinazie, gestoofde venkel
  Toetje Kaneelijs met wafels en karamelsaus
    -----------
Zaterdag  Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag

Aspergebuffet

Aspergecappuccino met schuim van aspergesaus

    Asperges op de ouderwetse manier met bearnaisesaus, beenham gegaard in rozemarijn en honing, gebakken zalm, bavette biefstukje, krieltjes met gesmolten boter, gekookt ei en fijn gesneden peterselie
    Aardbeien Romanoff 
    -----------