Prijs Huysmenu 2022

zunte.1.jpg
    UvoorU  U-pas
Voorgerecht …………………………………. € 3,25 € 1,95
Hoofdgerecht …………………………………. € 10,95 € 6,50
Nagerecht …………………………………. € 2,75 € 1,50
Menu …………………………………. € 16,95 € 9,95

Huysmenu najaar

Week 47: maandag 21 tot en met 27 november 

Maandag  - Voorgerecht Tomatenbouillon met reepjes ei 
 frietdag Hoofdgerecht Maastrichtse stoofschotel of kalfsgehaktbal, Vlaamse frietjes,
    andijvie a la crème, knapperig geroosterde gemengde groente
  Toetje Griekse yoghurt met honing en walnoten
    -----------
Dinsdag Voorgerecht Pompoensoep met gember en sinaasappel
vegetarisch Hoofdgerecht Gebakken camembert met preiselbeeren compote of vis van de dag,
    gebakken aardappeltjes, gegratineerde knapperige witlof, gestoofde
    groene kool
  Toetje Gebakken perzik, karamel en ijs
    -----------
Woensdag  -  Voorgerecht Minestrone (Italiaanse groentesoep)
  Hoofdgerecht Gestoofde kalfsreepjes in mosterdsaus of maiskipfilet met
    tomatensaus, aardappels, knapperig gebakken courgette, beetgare gele bloemkool
  Toetje Speculaasmousse
    -----------
Donderdag Voorgerecht Wortelsoep met steranijs
vegetarisch Hoofdgerecht Vegetarische burger of kip in rode wijnsaus, sjalotten/rode uien -
    stamppot, aardappel component, aubergine/paprika/courgette salade, bleekselderij en venkel
  Toetje Vlaflip 
    -----------
Vrijdag -  Voorgerecht Heldere uiensoep
visdag Hoofdgerecht Lekkerbekje met ravigotesaus of procureurlapje (varkensvlees) met
    jus, gekookte krieltjes, knapperige snijbonen, beetgare bietjes
  Toetje  Chocoladetaartje met frambozensorbet
    -----------
Zaterdag - buffet Zunte buffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag - buffet Klassiek buffet Grootmoeders groentesoep, kiprollade met tutti frutti, diamanthaas met sjalottenjus, aardappelrösti, aardappelkroketjes, sperziebonen, gestoofde koolrabi, salade met noten, gedroogde vijgen
     
    Boerenjongensroomijs met slagroom
    -----------

Huysmenu najaar

Week 48: maandag 28 november tot en met zondag 4 december  

Maandag  - frietdag Voorgerecht Heldere runderbouillon met kruiden uit eigen tuin en gehaktballetjes
  Hoofdgerecht Runderburger of kalkoenfilet, Vlaamse frieten met mayonaise, 
    knapperige paprikamix, beetgare bloemkool, appelcompote
  Toetje Chocolademousse met geroosterde amandelen
    -----------
Dinsdag - Voorgerecht Soto Kerrie (Indonesische soep, ei, taugé en lente uitje)
Buffet vegetarisch Hoofdgerecht Vegetarische saté met pindasaus, sajur lodeh (Indonesische groente met
    Rendang (rundvlees), nasi, witte rijst, sambal goreng
    boontjes (pittige sperziebonen), atjar, seroendeng, kroepoek
  Toetje Ananas-kokosyoghurt
    -----------
Woensdag  - gehaktdag Voorgerecht Romige mosterdsoep
  Hoofdgerecht Gehaktbal of kiprollade met jus, doperwtenstamppot met
    spekjes of aardappel component, gestoofde knolselderij, frisse komkommersalade
  Toetje Vlaflip
    -----------
Donderdag Voorgerecht Minestronesoep
vegetarisch Hoofdgerecht Vegetarisch saucijsje of rundersucadelapjes, gekookte aardappels,
    gestoofde Chinese kool, geroosterde winterwortel  
  Toetje Aardbeiensorbet met verse fruitsalade
    -----------
Vrijdag - visdag Voorgerecht Heldere preisoep met gerookte kip
  Hoofdgerecht Vis van de dag of rijk gevulde goulash, gele rijst, 
    aardappel component, gestoomde broccoli, pastinaak  
  Toetje Griekse yoghurt met honing en walnoten
    -----------
Zaterdag - buffet Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die  
    gecombineerd kunnen worden met salades  
    Dessert
    -----------
Zondag - buffet Frans buffet Tomaten-paprikasoep, zalm en croûte (verpakt in korstdeeg), 
    varkenshaas in champignonsaus, parelhoenfilet met pancetta, 
    aardappelpuree met dragon, aardappelgratin, beetgare snijbonen,
    gegratineerde witlof,  pruimen compote, salade, 
    Crème brulee met sinaasappel