Prijs Huysmenu 2023

UvoorU | U-pas | ||
Voorgerecht | …………………………………. | € 3,50 | € 2,25 |
Hoofdgerecht | …………………………………. | € 11,30 | € 6,75 |
Nagerecht | …………………………………. | € 3,00 | € 1,50 |
Menu | …………………………………. | € 17,80 | € 10,50 |
Huysmenu voorjaar
Week 13: maandag 27 maart en met zondag 2 april
Maandag - | Voorgerecht | Tomatenbouillon met ei en kip |
frietdag | Hoofdgerecht | Hachee of kiprollade met dragonsaus, Vlaamse frieten, Macedoine groente (gemengde groenten) komkommer-dille salade |
Toetje | Vanillemousse | |
----------- | ||
Dinsdag | Voorgerecht | Venkelsoep met Pernod |
vegetarisch | Hoofdgerecht | Macaroni Bolognese met ham, Italiaanse salade, focaccia van De Clique of vegetarische saus met pesto en spinazie |
Macaroni Bolognese vegetarisch & Parmezaanse kaas | ||
Toetje | Panna Cotta met rood fruit | |
----------- | ||
Woensdag - | Voorgerecht | Kervelsoep |
gehaktdag | Hoofdgerecht | Rundervink of Italiaanse kalfsgehaktbal, aardappelpuree, |
knapperige geroosterde bietjes, haricot verts met spek | ||
Toetje | Yoghurt met mango & passiefruit | |
----------- | ||
Donderdag | Voorgerecht | Kippenbouillon met citroenblad |
vegetarisch | Hoofdgerecht | Rundersukade of gebakken camembert met spicy fruit salsa, gekookte aardappel, gegratineerde witlof, knapperige broccoli |
Toetje | Advocaatmousse | |
----------- | ||
Vrijdag - | Voorgerecht | Gebonden kervelsoep met gerookte kip |
visdag | Hoofdgerecht | Lekkerbekje met ravigotesaus of braadworst met jus, Pommes duchesse, gewokte waspeen, gemengde zomergroenten |
Toetje | Vlaflip | |
----------- | ||
Zaterdag - buffet | Zuntebuffet | Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades |
Dessert | ||
----------- | ||
Zondag - buffet | Mediterraans | Arabische courgettesoep, Marokkaanse kipschotel |
Kroatische visschotel, pittige vleesschotel met olijven en chorizo, saffraanrijst, couscous, knapperige ratatouille, beetgare sperziebonen, frisse bonensalade | ||
Meloensalade met munt | ||
----------- |
Huysmenu winter
Week 14: maandag 3 tot en met zondag 9 april
Maandag - | Voorgerecht | Hollandse groentesoep met gehaktballetjes |
frietdag | Hoofdgerecht | Varkensmedallion met champignon, zilveruitjes en spek of gebakken kippendijen, Vlaamse frietjes met beetgare peultjes, bospeen, knapperige groene salade |
Toetje | Bitterkoekjesbavaroise | |
----------- | ||
Dinsdag | Voorgerecht | Gebonden wortelsoep |
vegetarisch | Hoofdgerecht | Boeuf Stroganoff of vegan burger met uienmarmelade, gebakken aardappelblokjes, witlof gegratineerd, mais |
Toetje | Fruitsalade | |
----------- | ||
Woensdag - | Voorgerecht | Coburger ham met meloen |
gehaktdag | Hoofdgerecht | Cordon blue of lamsburger met uitjes, gekookte aardappel of aardappel kroketten, knapperige doperwten, gebakken witlof of gesmoorde spitskool met kerrie en rozijnen |
Toetje | Witte chocolademousse met advocaat en chocoladestrooisel | |
----------- | ||
Donderdag | Voorgerecht | Romige bloemkoolsoep |
vegetarisch | Hoofdgerecht | Huisgemaakte quiche met pikant gehakt of quiche van spinazie en walnoten, gebakken aardappels |
Toetje | Griekse yoghurt met aardbeien | |
----------- | ||
Vrijdag - | Voorgerecht | Kippenbouillon met lente-ui |
visdag | Hoofdgerecht | Witvis van de dag of varkenslende met dragonsaus, aardappelpuree, appel, gevulde courgette, geroosterde paprika en gekookte aardappel |
Toetje | Yoghurtijs | |
----------- | ||
Zaterdag - buffet | Zuntebuffet | Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades |
Dessert | ||
----------- | ||
Zondag - buffet | Asperge buffet | Licht gebonden aspergesoep |
Asperges op de ouderwetse manier met bearnaisesaus, beenham gegaard in rozemarijn en honing, gebakken zalm, bavette biefstukje, krieltjes met gesmolten boter, gekookt ei en fijn gesneden peterselie | ||
Aardbeien Romanoff | ||
----------- |