Prijs Huysmenu

zunte.1.jpg
    UvoorU  U-pas
Voorgerecht …………………………………. € 2,75 € 1,70
Hoofdgerecht …………………………………. € 9,50 € 5,50
Nagerecht …………………………………. € 2,25 € 1,30
Menu …………………………………. € 14,50 € 8,50

Huysmenu voorjaar

Week 15: maandag 12 tot en met zondag 18 april 

Maandag  -  Voorgerecht Romige briesoep met tuinkers
frietdag Hoofdgerecht Hamburger met jus en gebakken ui of kalfssukade, Franse frietjes,
    beetgare doperwtjes en worteltjes, rauwkost salade
  Toetje Vanilleyoghurt met vers fruit
    -----------
Dinsdag Voorgerecht Soto kerrie met taugé en prei
Buffet Hoofdgerecht Kipsaté in satésaus, rendang, nasi goreng, sambal goreng telor 
vegetarisch   (hete eieren), sambal goreng boontjes, sajur lodeh (groenten in kokosmelk), atjar, kroepoek, gebakken uitjes, seroendeng, vegetarische bami 
  Toetje Ananas met lychees en kokosijs
    -----------
Woensdag  -  Voorgerecht Salade Nicosia 
gehaktdag Hoofdgerecht Cordon bleu of rundergehaktbal met jus, aardappel puree, gekookte krieltjes, spinazie à 
    spinazie a la crème, beetgare rode bietjes met ui
  Toetje Kwark met verse aardbeien
    -----------
Donderdag Voorgerecht Mosterdsoep
vegetarisch Hoofdgerecht Rundervink met jus of gevulde aubergine met spinazie, gekookte aardappelen, broccoli gegratineerd, beetgare tuinboontjes, appelmoes
  Toetje Sinaasappelbavarois
    -----------
Vrijdag -  Voorgerecht Heldere paddenstoelensoep met tuinkruiden
visdag   Gebakken zalm met witte wijnsaus, kalfsoester met paprika roomsaus, gebakken krieltjes, gestoofde gele wortel, beetgare doperwtjes
  Toetje Panna cotta met boerenjongens
    -----------
Zaterdag - buffet Zuntebuffet Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades   
    Dessert
    -----------
Zondag - buffet Grieks buffet Komkommersoep, kip gyros met ui, lamsspiesjes, Griekse visschotel
    moussaka, rijstschotel, pitabroodjes, tzatziki, Griekse salade
    Griekse yoghurt met honing en walnoten