Het idee van Zunte; UvoorU

zunte.jpg

Doordat u in brasserie Zunte eet en drinkt, draagt u direct bij aan het welzijn van anderen. Dit noemen wij UvoorU; Utrechters voor Utrechters! Want van de opbrengst kunnen wij zorgvuldig gekozen UvoorU-gerechten tegen kostprijs aanbieden. Speciaal voor mensen die minder te besteden hebben.

Zo krijgt iedereen de kans om uit te gaan, mensen te ontmoeten en betrokken te blijven in een zingevend verband!

Menukaart 2023

  Lunchgerechten (te bestellen tot 17.00 uur)      
  Keuze uit wit of bruin brood uit de streek of een zacht biologisch bolletje belegd met:      
 UvoorU Belegen boerenkaas      €    2,60
 UvoorU  Achterham      €    2,60
  Huisgebraden rosbief met truffelmayonaise, parmezaanse kaas, kappertjes      €    6,50
  Biologische eier-bieslooksalade met krokante pancetta      €    6,50
  Gerookte zalm met bieslook roomkaas, kappertjes en rode uit       €    6,50
 

Runderpastrami met huisgemaakte pickels

     €    6,95
 

Tonijnsalade met tapenade zongedroogde tomaten

     €    6,95
         
  Warme gerechten  1 stuks  /  2 stuks 
  Utrechtse rundvleeskroketten van Zeldenrijk met grove mosterd  €   5,95 /  €    7,75
  Traditionele tosti ham-kaas      €    3,90
  Uitsmijter van twee scharreleieren met ham en kaas      €    7,95
         
  Salade      
  Bartholomaeï salade      €    10,95
  Vegetarische salade      €    10,95
         
  Soep      
 UvoorU  Dagelijks wisselende, ambachtelijke soep met streekbrood      €    3,75
         
  Gebak      
 UvoorU  Huisgemaakte cake      €    1,55
  Ambachtelijke cake      €    1,90
  Gebak van de dag      €    3,40
  Grootmoeders appeltaart / met slagroom  €   4,05 /  €    4,25
  Muffin      €    3,35
  Gevulde koek      €    2,35
  Diverse lekkernijen v.a.      €    2,35
         
  Borrelgarnituur (tot 17.00 uur)      
  Schaaltje ambachtelijke, zoute koekjes       €    2,05
  Ambachtelijke kaasblokjes van belegen boerenkaas      €    2,85
 

Bittergarnituur Zunte:
Gemengde noten, zoute koekjes, olijven, kaasblokjes, Utrechtse Vockingworst of droge worst

     €    11,75
  Utrechtse rundvleesbitterballen van Zeldenrijk of vegetarisch (6 stuks) p.p.     €     5,15
  Olijven p.p.     €     2,85
  Leverworst p.p.    €     1,75
  Utrechts borrelplankje voor 2 personen, met daarop:      €     8,15
  - Utrechtse grill- en metworst;      
  - Vocking leverworst;      
  - Oud Utrechtse brokkelkaas;      
  - bitterballen.      
  Vegetarisch borrelplankje voor 2 personen, met daarop:      €       8,15
  - gemarineerde olijven;      
  - krokant gefrituurde olijven;      
  - zoete aardappelchips met humus;      
  - pecannoten met rozemarijn;      
  - stokbrood met dip (zout, peper, knoflook-olijfolie)       
  - vegetarische bitterballen      
         
 UvoorU Huysmenu (vanaf 17.00 uur)      
  Dit verrassende menu varieert dagelijks. U kunt kiezen uit twee hoofdcomponenten. Daarbij serveren wij een rijk aanbod aan garnituren   UvoorU      U-pas 
 UvoorU Voorgerecht  €   3,25  /   €    2,25
 UvoorU  Hoofdgerecht / U-pashouder of 10e maaltijd*  €   10,95  /   €    6,75
 UvoorU  Nagerecht  €   2,75  /   €    1,50
  Als driegangenmenu  €   17,80  /   €    10,50
         
  Bartholomaeï menu (vanaf 17.00 uur, vooraf reserveren is noodzakelijk)      
  Veel mooie producten zijn met het verstrijken van de tijd in de vergetelheid geraakt. In het maandelijks wisselende Bartholomaeï menu maken wij weer gebruik van deze ‘vergeten’ producten en bereidingen. Wij presenteren producten uit het verleden op een verrassend, verfrissende wijze.
  Driegangenmenu      €  28,95
  Bijpassende wijn glas/ fles  €   5,25  /   €  22,75
         
  Extra's      
  Mosterd, ketchup of mayonaise       €    0,60
  Puntzak friet      €    3,40
  Coupe ijs / met slagroom  €   3,65  /   €    3,85
         
 

UvoorU®; geven door deelname