Health centrum Salus voor Healthy aging

Health centrum Salus is een professioneel totaalconcept voor lichaam en geest voor de ouder wordende mens om zo gezond mogelijk te ‘agen’. In Salus gaat de professional ervan uit dat oud worden biologische schade veroorzaakt, maar stelt de jaren met schade uit of beperkt de schade door het bevorderen van goede leefstijl en vitaliteit en/of door screening en behandeling en/of een combinatie van dit alles.

HEALTH CENTRUM SALUS

Voor Healthy Aging

Niemand heeft zijn gezondheid in de hand. Ook kan niemand voorkomen dat – met het ouder worden - fysieke en geestelijke mogelijkheden langzaam maar zeker afnemen. Ouder worden brengt uiteindelijk bepaalde problemen met zich mee. Bijvoorbeeld minder snel herstel na spierpijn, dunner wordend en/of uitvallend haar, rimpels, slechter zien, banger om in het donker te rijden op een onbekende weg, last van het lawaaiige café. Ook stress leidt bij het ouder worden eerder tot nervositeit. Bij langdurige stress kunnen 'vage' klachten ontstaan zoals hoofdpijn, slecht slapen, moe wakker worden, steeds moeten kuchen, voortdurend dingen kwijt zijn, onverklaarbare pijnen of een gespannen gevoel. 

In Health centrum Salus staat een professioneel team van behandelaren klaar om u te helpen bij het zo goed mogelijk ouder worden op het gebied van lichaam en geest. Salus bestaat uit een winkel, een haarstudio, een huidinstituut, een pedicure en nagelstudio, een lichttherapiecabine, een spreek- en behandelkamer en een grote lifestyleruimte.