ayurveda_in_bartholomeus_in_de_wijk.1.jpg

HUIDVERBETERING

Al onze gezichtsbehandelingen zijn inclusief een persoonlijk advies, het epileren van de wenkbrauwen en een massage van de hoofdhuid. Gaat u voor een gezichtsbehandeling van 90 minuten of langer, dan verven wij uw wimpers en wenkbrauwen kosteloos én harsen we uw gezicht waar nodig! 

 

Huidveroudering_Health_Centrum_Salus.jpg

HUIDVEROUDERING

Huidveroudering is een biologisch proces dat begint rond het 25e levensjaar. De stofwisselingsprocessen in onze cellen nemen af, nieuwe cellen worden minder snel aangemaakt en de huid herstelt minder snel. Daarnaast worden de cellen die zorgen voor de trekvastheid en stevigheid van de huid - elastine en collageen - steeds minder geproduceerd. Huidveroudering wordt bepaald door genetische factoren, de toename van de leeftijd, en door factoren als (overmatig) zonlicht, roken, alcoholgebruik, weersinvloeden en leefstijl.

Huid_en_massage.jpg

HUIDAANDOENINGEN

Er zijn veel verschillende soorten huidaandoeningen die pijn kunnen doen, jeukklachten veroorzaken, ongemak geven of het uiterlijk ontsieren. In Health Centrum Salus behandelen wij meerdere soorten huidaandoeningen of geven u advies waar u het beste uw huidaandoening kunt laten behandelen. Veel van onze behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar via uw aanvullende verzekering. Vraag er naar bij onze huidcoach.

ontharen.1.jpg

ONTHAREN

In het Salus kunt u terEcht voor:

  • epileren van de wenkbrauwen in de kapsalon of als onderdeel van een gezichtsbehandeling
  • harsen van de 'snor' in de kapsalon of als onderdeel van de gezichtsbehandeling
  • harsen van de benen, bikinilijn, etc. bij vrouwen
  • harsen/scheren van de rug, borst en/of benen bij mannen
massage.1.jpg

MASSAGE - HUIDCONTACT WERKT HELEND

Aanraking is net zo belangrijk als eten en drinken. Huidcontact stimuleert de productie van endorfine, het zogenaamde ‘gelukshormoon’, waardoor u zich prettig gaat voelen en waardoor ‘helende’ processen op gang komen. Het hormoon stimuleert onder andere het immuunsysteem, de spijsvertering en de stofwisseling, het bevordert de doorbloeding en zorgt voor een diepere ademhaling. Regelmatige massage is eigenlijk een 'must'.