UVOORU: U GEEFT, DE ANDER KRIJGT

Goed oud worden wil iedereen. Toch lukt dat niet altijd. Ofwel door ziekte, maar vaak ook door eenzaamheid, door het gebrek aan passende activiteiten of bijvoorbeeld omdat er geen geld is om uit te gaan. Daar hebben wij iets op gevonden; het UvoorU concept. UvoorU betekent dat u bijdraagt aan het welzijn van een ander. Hoe? Dat leest u hieronder.

DONEREN

De opbrengst gaat naar uitbreiding van gratis activiteiten, meer UvoorU in Zunte en zalen, welzijnsprojecten of naar de instandhouding van het cultureel erfgoed.

DEELNEMEN


De opbrengst maakt het - na aftrek van kosten - mogelijk dat er gratis activiteiten worden georganiseerd, dat er UvoorU producten zijn in brasserie Zunte en de doelgroep 75% korting krijgt op de zaalhuur.

HELPEN

  • Als vrijwilliger/ maatje; sluit u aan bij ons team van 150 vrijwilligers. Bijvoorbeeld als gastvrouw/heer of maatje.
  • Als mantelzorger van iemand die in het gasthuis woont en net die extra aandacht goed kan gebruiken of het contact met u niet kan missen.


Zonder vrijwilligers en mantelzorgers geen extra's in de zorg en minder activiteiten. Het doek zou vallen in de ouderenzorg.


 

WAARDERENEen compliment geeft ons vleugels. Daarnaast is ons budget afhankelijk van de kwaliteit die wij leveren; een positieve waardering geeft financiers vertrouwen.


GEEN WINST, MAAR SOCIAAL ONDERNEMEN

Het Bartholomeus Gasthuis en Bartholomeus in de Wijk maken geen winst. De inkomsten van de marktconform geprijsde diensten en services gaan – na aftrek van de kosten – naar de UvoorU producten. Deze UvoorU producten en diensten zijn daardoor (bijna) gratis. Zo delen mensen met een smalle beurs in de vreugde van de gevulde beurs.