werken bij het Bartholomeus Gasthuis

Deel uitmaken van meer dan 6 eeuwen zorghistorie? Dat kan!

Een baan bij het Bartholomeus Gasthuis is met geen enkele baan te vergelijken. We stellen voortdurend doelen om onze organisatie en de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren en te vernieuwen. Alles met één missie voor ogen: voor de bewoners van onze stad een vertrouwde, veilige plek zijn om 'Zorgeloos Verzorgd' te genieten van het ouder worden. Werken bij ons vraagt niet alleen een warm hart maar ook een kritische blik en ambitieuze houding. Elk detail doet ertoe en we vragen ons voortdurend af: 'hoe kan dit nog beter?'

Wij bieden

  • een inspirerende werkomgeving op de mooiste locatie van Utrecht
  • werken in kleine, hechte teams binnen een kleinschalige organisatie waar jouw mening er écht toe doet;
  • de zekerheid van een betrouwbare en toekomstbestendige organisatie;
  • de mogelijkheid om deel uit te maken van een eeuwenoude historie en deze dagelijks voort te zetten.
Bartholomeus Gasthuis werkt volgens de CAO VVT (Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg). Download hier de meest recente CAO  VVT.

ACTUELE VACATURES

Bartholomeus in de Wijk is regelmatig op zoek naar professionals die zich doelen stellen die passen bij de onze. Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

 
Staat jouw baan er niet bij? Wil je werken als vaste kracht of oproepkracht? Stuur dan je open sollicitatie (motivatie en CV) naar HRM@bartholomeusgasthuis.nl. Bij gebleken geschiktheid houden wij je gegevens graag in portefeuille en nemen wij contact met je op zodra er vacatures vrijkomen.

Stages

Wij hebben verschillende stagemogelijkheden voor onder andere studenten geneeskunde of HBO-V. Voor een maatschappelijk stage moet eerst contact worden opgenomen met de vrijwilligerscentrale (www.masutrecht.nl). Voor informatie over stages en praktijkbegeleiding kun je een mail sturen naar Jos van Baarsen (j.vanbaarsen@bartholomeusgasthuis.nl).

Er zijn geen werk- en leerplaatsen (BBL) beschikbaar. BOL-leerlingen kunnen bij het opleidingsinstituut aangeven dat zij een stage bij het Bartholomeus Gasthuis willen volgen.