(tijdelijk) Wonen en zorgverlening

Zorgbemiddeling en toegang

Als u meer informatie wilt krijgen over het wonen met of zonder zorgverlening in het gasthuis of u wilt tijdelijk zorg ontvangen in het zorghotel dan kunt u terecht bij onze zorgbemiddelaars. U vindt hun contactgegevens op de contactpagina

De Smederij

Eén loket voor vragen, advies, wensen en ideeën

Bij Bartholomeus kunt u terecht voor vragen of advies op het gebied van wonen en zorgverlening (vallend onder de Wlz, Zvw, Wmo of particuliere zorg). Ook kunnen wij u in contact brengen met andere instanties als wij het zelf niet weten. Als u er over denkt om bij ons een te komen wonen/ een serviceappartement te huren al dan niet met zorgverlening, dan kunnen wij u verder informeren en/of rondleiden. Ook kunt u bij ons terecht als u graag tijdig wilt bespreken hoe u na uw operatie bij ons kunt herstellen of als u alvast een zorghotelkamer wilt zien en/of boeken. 

Daarnaast zijn er regelmatig activiteiten waarbij u informatie en advies krijgt zoals het internetcafé of het Alzheimer café. U vindt deze informatieve en adviserende activiteiten in 'de Maandagenda'.

Heeft u een idee of wens?

Helemaal in lijn met het UvoorU concept worden in De Smederij mensen en partijen bij elkaar gebracht zodat Bartholomeus in de Wijk aan al uw wensen voldoet. Kom gerust langs of mail ons om uw wens, vraag of idee duidelijk te maken. Wij zorgen er dan voor dat uw wensen of ideeën worden verbonden met mensen die iets bieden of vragen. Zo ontstaan de mooiste initiatieven. Goede voorbeelden zijn het Alzheimer café, de bridgeclub, Booghkring, de leesclub, de gymclub, het rouwcafé, het historisch café, de concertmiddagen, etc. Partners zorgen er voor dat al die activiteiten er zijn. Bartholomeus in de Wijk ondersteunt waar mogelijk door zalen, middelen en soms ook mensen ter beschikking te stellen; UvoorU, Utrechters voor Utrechters.

Stel uw vraag

Wilt u iets onder onze aandacht brengen, heeft u een compliment, verbeteridee of een klacht? Dan kunt u deze kenbaar maken door onderstaand praat-erover-kaartje in te vullen. Wij nemen desgewenst zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mijn gegevens

Frequentie:
Het invullen van dit formulier is bedoeld als:
Onderwerpen:
Vraag of toelichting: