Open Atelier

NIEUW! iedere dinsdag en donderdag OPEN ATELIER - 11.00-12.00 uur 

Bent u graag creatief bezig en vindt u het gezellig(er) om dat samen met anderen te doen? Kom dan op dinsdag- of donderdagochtend naar het Open Atelier. In deze nieuwe ruimte staan schilder-, teken-, handwerk- en knutselmateriaal klaar om creatief mee aan de slag te gaan. Zelfstandig of met hulp van onze welzijnsmedewerkers. U kunt ook uw eigen materiaal meebrengen. Deelname en koffie zijn gratis. Hebt u vragen over het Open Atelier? Mailt u dan naar teamwelzijn@bartholomeusgasthuis.nl

U vindt het Atelier op de begane grond van het Bartholomeus Gasthuis. 

vredeborch2.jpg

zondag  11 februari - VREDEBORCH TRIO 17e - 18e EEUWSE BAROKMUZIEK   15.00-15.45 uur  ZUNTE

Regelmatig ontvangen wij op zondag artiesten en gezelschappen die de middag opluisteren met live muziek. Op deze zondagmiddag kunt u in Zunte genieten van het Vredeborchtrio. Dit trio speelt barokmuziek uit de 17e en 18e eeuw uit Duitsland, Italië, Frankrijk en Nederland. Pauline Schensemble bespeelt de blokfluit, Dick Duijst het orgel en Jaël Vuyk de barokviool. Geniet mee van het sprankelende en gepassioneerde spel.

Toegang is gratis, u bent van harte welkom. 

Grachtensmart in Bartholomeus Gasthuis

zondag 18 februari CONCERT GRACHTENSMART 15.00 - 15.45 uur  SMEEZAAL

Smart in de grachtengordel bezongen door het Utrechtse koor Grachtensmart. Zangers van het levenslied en de smartlap van Achter tralies en muren tot Zij gelooft in mij, van Johnny Hoes tot André Hazes, over De lichtjes op het LeidsepleinDe Mallemolen, Ach vader lief en Moedertje lief. U bent welkom in de Smeezaal van het gasthuis.

 Toegang gratis

dagondersteuning_bartholomeus_in_de_wijk.1.jpg

vrijdag 23 februari SENIORENCAFÉ - 15.00-16.30 uur

Op vrijdagmiddag de maand afsluiten onder het genot van een drankje, een hapje en goed gezelschap? Dat kan in brasserie Zunte tijdens het seniorencafé. Het Seniorecafé heeft een afwisselend programma met lezingen, livemuziek en mogelijkheid voor ontmoeting. Aansluitend is er de mogelijkheid om in de brasserie een hapje te eten. U kunt gewoon naar binnenlopen. Drankjes volgens prijslijst, hapjes gratis.
Op 23 februari treedt het duo Sweet Memories op. Deze dames brengen op geheel eigen wijze mooie en zoete herinneringen van vroeger terug met een mix van nostalgische bekende Engelstalige en Nederlandstalige liedjes uit de jaren 50, 60 en 70.

Het seniorencafé wordt financieel gesteund door de Johanniter Hulpverlening.

dsc01770.jpg.jpg

donderdag (DAG)ONDERSTEUNING 

Bij de dagondersteuning ontmoet u gelijkgestemden en kunt u interesses delen. Er is ruimte voor (h)erkenning van ieders situatie. U kunt met of zonder uw mantelzorger komen. Ieder kan op zijn eigen moment deelnemen aan de activieiten die wij organiseren. Wellicht helpt het u om zodoende langer zelfstandig te blijven wonen. 

U bent van harte welkom. Klik voor meer informatie op onderstaande button.
 

bartholomae_mei.jpg

zaterdag ZUNTEBUFFET - 17.30 - 20.30 uur 

Proef de sfeer van Bartholomeus. Zaterdags serveren wij het Zuntebuffet met een heerlijke soep en diverse warme gerechten die gecombineerd kunnen worden met salades, afgesloten met een dessert. U bent van harte welkom. Ook als u alleen bent is het heerlijk aanschuiven aan de lange tafels. Brasserie Zunte is helemaal ingespeeld op oudere en jonge gasten. De koks koken zoveel mogelijk vers van het land en wat de natuur in dit seizoen te bieden heeft. Laat u verrassen.

Bewoners: gratis. Gasten € 14,50 drie-gangenmenu. U-pashouder € 8,50. 

indoe_agenda_buffet.jpg

zondag THEMABUFFET - 17.30 - 20.30 uur 

Proef de sfeer van Bartholomeus. Zondagavond serveren wij een themabuffet zoals Grieks, Spaans, stampotten, etc. U bent van harte welkom. Ook als u alleen bent is het heerlijk aanschuiven aan de lange tafels. Brasserie Zunte is helemaal ingespeeld op oudere en jonge gasten. De koks koken zoveel mogelijk vers van het land en wat de natuur in dit seizoen te bieden heeft. Laat u verrassen.

Bewoners: gratis. Gasten € 14,50 drie-gangenmenu. U-pashouder € 8,50. 

winkel2.jpg

iedere dag BUURTWINKEL - 10.00 -13.00 uur

In de hal van het gasthuis, direct naast de ingang treft u een kleine buurtwinkel aan. Hier kunt u terecht voor een klein assortiment van de belangrijkste boodschappen, ontbijt- en lunch artikelen, wenskaarten en kleine geschenken.

De winkel is dagelijks geopend van 10.00 tot 13.00 uur, met uitzondering van zon- en feestdagen. 

 

feest_vieren_bij_bartholomeus_gasthuis.jpg

iedere dag EEN FEEST VIEREN in Bartholomeus

De historische locatie midden in Utrecht zorgt ervoor dat Bartholomeus een bijzondere plek is om iets te vieren. Van diner tot high tea, van bruiloft tot brunch en van pensionering tot lintje. Het kan allemaal in onze unieke zalen. Kom bijvoorbeeld aan met de rondvaartboot of met een Utrechtse Tuk Tuk. Dansen kan - onder bepaalde voorwaarden - in de Smeezaal.

 

high_tea.jpg

iedere dag HIGH TEA; Lekker zoet en gezellig!

Snoepen van diverse soorten taart, chocolade, sandwiches, scones met jam & clotted cream en natuurlijk van de lekkere thee. Want oma wordt 80 jaar, tijd voor een familie reünie of 20 jaar getrouwd? Eigenlijk is er altijd een High Tea moment! Met z’n tweeën of een klein groepje bent u van harte welkom in brasserie Zunte en met een groter gezelschap hebben wij verschillende gezellige zalen beschikbaar. 
 

brasserie_zunte.1.jpg

iedere dag BRASSERIE ZUNTE - 10.00 - 20.30 uur

Op de begane grond, verscholen achter de hoge, monumentale voorgevel, bevindt zich brasserie Zunte waar iedereen, in een aantrekkelijke prijsklasse, van ’s morgens tot ’s avonds kan eten, drinken of genieten.
Houten vloeren, middeleeuwse kunst, zachte stoelen, lange leestafels en een besloten binnentuin kenmerken de unieke sfeer waar altijd een gezellige reuring hangt.
 

spel_en_ontspanning_bartholomeus_in_de_wijk.jpg

hele week BuurtBarth

Er worden diverse GRATIS acitiviteiten georganiseerd zoals jeu des boules, schaken, handwerken en nog veel meer.

Klik voor het complete programma op onderstaande button.


yoga.1.jpg

hele week 
YOGA, TAI CHI, MEDITATIE, ZENMEDITATIE, AYURVEDA 

Klik voor het complete programma op onderstaande button.