winkel2.jpg

iedere dag BUURTWINKEL - 10.00 -13.00 uur

In de hal van het gasthuis, direct naast de ingang treft u een kleine buurtwinkel aan. Hier kunt u terecht voor een klein assortiment van de belangrijkste boodschappen, ontbijt- en lunch artikelen, wenskaarten en kleine geschenken.

De winkel is dagelijks geopend van 10.00 tot 13.00 uur, met uitzondering van zon- en feestdagen. 

 

feest_vieren_bij_bartholomeus_gasthuis.jpg

iedere dag EEN FEEST VIEREN in Bartholomeus

De historische locatie midden in Utrecht zorgt ervoor dat Bartholomeus een bijzondere plek is om iets te vieren. Van diner tot high tea, van bruiloft tot brunch en van pensionering tot lintje. Het kan allemaal in onze unieke zalen. Kom bijvoorbeeld aan met de rondvaartboot of met een Utrechtse Tuk Tuk. Dansen kan - onder bepaalde voorwaarden - in de Smeezaal.

 

high_tea.jpg

iedere dag HIGH TEA; Lekker zoet en gezellig!

Snoepen van diverse soorten taart, chocolade, sandwiches, scones met jam & clotted cream en natuurlijk van de lekkere thee. Want oma wordt 80 jaar, tijd voor een familie reünie of 20 jaar getrouwd? Eigenlijk is er altijd een High Tea moment! Met z’n tweeën of een klein groepje bent u van harte welkom in brasserie Zunte en met een groter gezelschap hebben wij verschillende gezellige zalen beschikbaar. 
 

indoe_agenda_iedere_dag.jpg

iedere dag UIT&DOE

Naast het activiteitenprogramma is er brasserie Zunte, kunt u gaan wandelen (eventueel met uw maatje), in de tuin zitten als het weer het toe laat of -nog beter - uw ochtendgymnastiek-oefeningen doen met de beweegtoestellen in de tuin, spellen doen zoals schaak, jeu de boule, sjoelen, bridge, u laten verwennen in het Salushuys met een massage, schoonheidsbehandeling, kappersbezoek, nagelstyling, u kunt naar de winkel of gewoon een praatje maken in de serre onder het genot van een kop koffie.

brasserie_zunte.1.jpg

iedere dag BRASSERIE ZUNTE - 10.00 - 20.30 uur

Op de begane grond, verscholen achter de hoge, monumentale voorgevel, bevindt zich brasserie Zunte waar iedereen, in een aantrekkelijke prijsklasse, van ’s morgens tot ’s avonds kan eten, drinken of genieten.
Houten vloeren, middeleeuwse kunst, zachte stoelen, lange leestafels en een besloten binnentuin kenmerken de unieke sfeer waar altijd een gezellige reuring hangt.
 

jeu_des_boules.1.jpg

iedere dag JEU DE BOULES - 10.00 - 20.30 uur

De ultieme Franse zomeractiviteit onder de zon! In de voortuin bij de serre, tegen de groene singel, hebben wij een kleine jeu de boules baan. Iedereen die wil kan hier gebruik van maken. Of stel uw eigen club samen. U kunt vragen naar de ballen en de spelregels bij de receptie. 


spel_en_ontspanning_bartholomeus_in_de_wijk.1.jpg

iedere dag SCHAKEN 

Schaken inspireert al vele jaren miljoenen mensen van jong tot oud. Het is een zowel een sport als een spel. Sommige zien het als een kunstvorm, andere meer als een grote puzzel. 
BIJ BARTH is een schaaktafel met schaakspel.  

spel_en_ontspanning_bartholomeus_in_de_wijk.jpg

hele week BuurtBarth

Er worden diverse GRATIS acitiviteiten georganiseerd zoals jeu des boules, schaken, handwerken en nog veel meer.

Klik voor het complete programma op onderstaande button.


atelier.jpg

hele week - HET ATELIER 

In de verscholen binnentuin ligt het Atelier. Een ruimte die gebruikt wordt voor kunst en cultuur. Met steun van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Aorta Architectuurcentrum wordt dit straks de plek waar u van 's morgens tot 's avonds terecht kunt. Tuinieren is ook mogelijk. De tuin is afgesloten en er is toezicht. Nu al open op verschillende dagen en tijden.

yoga.1.jpg

hele week 
YOGA, TAI CHI, MEDITATIE, ZENMEDITATIE, AYURVEDA 

Klik voor het complete programma op onderstaande button.