Papiercaf_Uit_en_doe_agenda.jpg

woensdag 29 maart - PAPIERCAFÉ CENTRUM - 15.00 - 17.00 uur

Problemen met formulieren? Moeilijke brieven, mailtjes of appjes? Van de gemeente, van een bedrijf of van wie dan ook? Vragen over de energierekening, uw DigiD of andere zorgen? Kom naar het Papiercafé Centrum. We helpen u gratis om deze problemen op te lossen. Wij helpen iedereen, wie het ook is. Alles wat u aan de vrijwillige hulpverleners vertelt, blijft vertrouwelijk. Aanmelden is niet nodig. Inloop in de Serre van het gasthuis van 15.00 tot 17.00  uur. Het Papiercafé is een initiatief van de Stichting Utrecht op orde. 

Barths_Buurt_Caf_algemeen_website_.png

vrijdag 31 maart - BARTHS BUURTCAFÉ - 15.00-16.30 uur

Iedere laatste vrijdag van de maand is er Barths Buurtcafé in Brasserie Zunte. Ontmoet andere wijkbewoners en begin het weekend samen. Met rustige muziek. Voor € 5,- krijgt u koffie/thee, een drankje en komen we langs met die heerlijke bitterballen. Neem gerust de buren mee! 

20210911_Regentenzaal_BG-9.jpg

zondag 2 april RONDLEIDING MET GIDS - 11.00 - 12.30 uur 

Ontdek de lange en rijke geschiedenis van het Bartholomeus Gasthuis en laat je verrassen door onze gids! Onderga de weelde van de Regentenzaal en reis mee naar vervlogen tijden!

Reserveren is noodzakelijk en kan via reserveringen@bartholomeusgasthuis.nl, vermeld daarbij uw telefoonnummer. Deelnamekosten per persoon € 4,95 (alleen pinbetalingen, exclusief consumptie), kinderen tot 12 jaar gratis. 

CmdH_2_april_2023_550_x_440_px.png

zondag 2 april - CONCERT MET DE HOED - 15.00 -16.00 

Lente in het Concert met de Hoed van vandaag! Het Open Podium klassieke zang en piano is voor de vijfde keer in de Smeezaal. Vanmiddag zingen ze liederen en aria’s van o.a. Schubert, Händel, Dvorak en Mozart. Zowel solo, duetten als trio's. En ook deze keer begeleidt vaste pianist Ruud Borgardijn de zangers op de mooie vleugel in de Smeezaal.

Gratis toegang, met borrel en collecte na afloop (alleen pin). 

Barths_Filmavond_website_algemeen.png

vrijdag 14 april - BARTHS FILMAVOND - 19.00 uur

Voor filmliefhebbers die graag in goed gezelschap genieten van het witte doek. Iedere tweede vrijdag van de maand is het filmavond in onze Serre. Georganiseerd door en voor (wijk)bewoners. Van hollywoodklassiekers tot art-house. 

Gasten betalen €3,50, inclusief een snack. Drankjes op eigen rekening.