Vrouwenkoor_Furore_26052019.jpg

zondag 26 mei   - CONCERT MET DE HOED - 15.00-16.30 uur

In dit Concert met de Hoed luistert u naar de 24 klassiek geschoolde stemmen van vrouwenkoor Furore. Zij zingen - meerstemmig en a capella - werken van actuele componisten uit Hongarije, Duitsland en Finland. En geen alledaags repertoire: alle werken zijn speciaal voor een vrouwenkoor geschreven. Toegang is gratis, u bent van harte welkom! Collecte achteraf. 

Het Bartholomeus Gasthuis stelt kosteloos het podium de Smeezaal beschikbaar aan Utrechtse musici, toneel- en dansgezelschappen; amateurs én professionals. Artiesten zorgen zelf voor publiek en daarnaast zijn bewoners, gasten en buurtbewoners van harte welkom. Ook een Concert met de Hoed verzorgen? Mail dan naar info@bartholomeusgasthuis.nl

australie_-_Seniorencafe_september_2018.jpg

vrijdag 31 mei - SENIORENCAFÉ - 15.00-16.30

De gezelligste vrijdagmiddagborrel van Utrecht vindt u al sinds jaar en dag in Brasserie Zunte! Het Seniorencafé heeft een afwisselend programma van lezingen en livemuziek en ruimte voor ontmoeting. U kunt gewoon naar binnenlopen. U kunt ervoor kiezen om aansluitend een hapje te blijven eten. 
Deze keer neemt Kees Boele, bioloog met ruim veertig jaar ervaring als natuurpresentator, u mee op safari in Zuid-Afrika. Gratis entree en bitterballen van het huis!
Het Seniorencafé wordt financieel gesteund door de Johanniter Nederland.