huidhonger.jpg

woensdag 18 september - WORKSHOP HUIDHONGER -
14.30-15.30 uur

Liefde, intimiteit en aanraking zijn belangrijke thema’s in een mensenleven en niet altijd vanzelfsprekend voor kwetsbare ouderen. Het gemis ervan kan vele vormen aannemen. Tot aan huidhonger toe: een (te) grote en niet vervulde behoefte aan fysiek contact. In samenwerking met verschillende zorgorganisaties is de HuidHonger- beweging gestart.
U kunt gratis deelnemen aan de dans- en beweegworkshop in de Smeezaal verzorgd door
danser Christoph Eberl. Meld u aan via teamwelzijn@bartholomeusgasthuis.nl

crabfeathers.jpg

vrijdag 27 september - SENIORENCAFÉ - 15.00-16.30

Laatste vrijdag van de maand en dus... Seniorencafé!  Deze gezelligste vrijdagmiddagborrel van de Utrechtse binnenstad heeft iedere maand een andere gast of gasten die zorgen voor muzikale of inhoudelijke aankleding. Deze vrijdagmiddag verzorgt het Amsterdams Jazzcombo Crabfeathers verzorgt een muzikale middag vol jazz, bossa en contact. Gratis toegang, neem gerust iemand mee!

Het Seniorencafé wordt financieel gesteund door de Johanniter Nederland.

open_podium.jpg

zondag 29 september - CONCERT MET DE HOED: 
OPEN PODIUM - 15.00-16.30 uur

Een groep enthousiaste amateurzangers treedt in wisselende samenstelling maandelijks op in een Open Podium Klassieke Zang en Piano. Na twaalf uitvoeringen in kleine kring gaan zij op zoek naar een groter publiek in Utrecht. Zij zingen, solo of in duet, liederen en opera-aria's van o.a. Schubert, Mozart, Gluck, Rossini, Quilter en Tjaikovsky. Ruud Borgardijn en Jan Bloemkolk begeleiden de zangers op de piano.

Toegang is gratis, u bent van harte welkom in de Smeezaal