open_podium.jpg

zondag 27 november - klasssiek talent in Concert met de Hoed - 15.00-16.00

Eindexamenkandidaten zang klassiek van het Utrechts Conservatorium treden op voor intimi en u kunt daarbij zijn! De zangers Milan de Korte, Lisa Defeyter, Sara Corbey, Joana Ribeiro en Olga Grammatikopoulou brengen een programma van liederen en operafragmenten. Pianist Jeroen Sarphazti begeleidt de jonge talenten op piano. Na afloop is er een collecte en gezellige borrel (beide alleen pin). 

 

amsterdamse_school.jpg

woensdag 30 november - CULTURELE MIDDAG - 15.00 - 16.00 uur

Wat zullen we vanmiddag eens doen? We maken een museum voor één dag! Volg de website voor onthullingen... Iedereen is welkom om aan te sluiten bij het woensdag-breek-de-week-moment. 

koor_kwaya.1.jpg

zondag 4  december - CONCERT MET DE HOED - 15.00 -16.00 

De zondagmiddag kan niet lang genoeg duren tijdens het Concert met de Hoed. Ga vanmiddag mee op culturele muzikale pelgrimstocht met het leuke jonge Utrechtse koor Kwaya! Van gospel tot Afrikaans. 

Gratis toegang en gezellige borrel én collecte - alleen pin! - na afloop.

mozart_haydn_beethoven.png

zondag 11 december - CONCERT MET DE HOED - 15.00-16.00

Van Alban Berg en Puccini tot Richard Strauss, Grieg en Poulenc. Van Franse chansons tot een aria uit le Nozze di Figaro van Mozart. Klassiek genieten bij de kerstboom met de leerlingen klassieke zang van Inge Hartsuiker. Pianobegeleiding: Evert van Merode.
Vrij toegang, collecte en borrel (beide alleen pin!) na afloop.