image-2019-02-26_3.jpg

vrijdag 22 maart - NATIONALE PANNENKOEKDAG - 12.00 - 14.00 uur

Oerhollandse pannenkoeken zoals oma ze bakte! Na één hap van de heerlijke pannenkoeken uit Zunte komen de smaken vrij die u herkent uit uw kindertijd. Schuif op 22 maart tussen 12.00 en 14.00 uur aan in Zunte en geniet van een heerlijke en gezellige lunch.

Speciale actie: een pannenkoek voor € 1,-!

Meike_Veenhoven.2.jpg

vrijdag 29 maart - SENIORENCAFÉ - 15.00-16.30

Dé vrijdagmiddagborrel voor senioren, die beleeft u in Zunte! Het Seniorencafé heeft een afwisselend programma van lezingen en livemuziek en ruimte voor ontmoeting. U kunt gewoon naar binnenlopen. U kunt ervoor kiezen om aansluitend een hapje te blijven eten. 

In dit Seniorencafé brengt de Utrechtse zangeres Meike Veenhoven 'Licht in de Donkerstraat: Utrecht bezongen'. Een programma met liedjes over bekende en minder bekende plaatsen in Utrecht.
Bittergarnituur van het huis!
Het Seniorencafé wordt financieel gesteund door de Johanniter Nederland.

Utrecht_1885_Historisch_caf.jpg

vrijdag 12 april  - HISTORISCH CAFÉ - 17.00-18.00 uur

Iedere tweede vrijdagmiddag van de maand ontmoeten de leden van Oud Utrecht elkaar tijdens een lezing van het Historisch Café in het Bartholomeus Gasthuis. Stadsgids Willemijn Bánki neemt u op 12 april mee op een “stadswandeling” door het Utrecht van 1885. Aan de hand van beeldmateriaal uit het Utrechts Archief “lopen” we één van de eerste in een reisgids beschreven stadswandelingen van Utrecht. Dit is de Dubbeltjes Gids voor Utrecht. 

Ook in de ban van (Utrechtse) geschiedenis? U kunt altijd (gratis) aansluiten bij het
Historisch Café.