Zaalverhuur

Congres, intiem diner of workshop en alles daartussen

Op zoek naar een fijne ruimte voor uw vergadering, workshop, (werk)conferentie, seminar, lezing of andere zakelijke of feestelijke ontvangst? Bartholomeus Gasthuis verhuurt verschillende ruimtes. Van eigentijdse vergaderkamer tot historische zaal. Centraal gelegen in Utrecht, tussen twee treinstations en meerdere parkeergarages in, is het de ideale locatie voor uw bijeenkomst. U zult verrast staan van de ambiance, de service en de kwaliteit terwijl u ongemerkt bijdraagt aan een betere samenleving. 

Voor vragen over (zakelijke) boekingen mailt u de afdeling reserveringen via reserveringen@bartholomeusgasthuis.nl.

smeezaal_4.JPG.2.jpg

Smeezaal

Deze oude ziekenzaal is geschikt voor groepen van 30 - 130 personen. Bijvoorbeeld voor een congres, presentatie, bijeenkomst, een viering of workshop. De zaal beschikt over een groot scherm, geluidsversterking, podium, vleugel, clavecimbel en is voorzien van een ringleiding voor slechthorenden. Inclusief Foyer en balkon.

Otium_kring.JPG.2.jpg

Otium

Op de tweede verdieping ligt deze stilteplek. Geschikt voor coachingssessies, vergaderen, meditatie of yoga. Open haard, meditatiemateriaal, electrische piano en groot scherm aanwezig. Voor 24 - 40 personen.

vergaderkamer.JPG.1.jpg

Vergaderkamer

De vergaderkamer is geschikt voor maximaal 12 personen. Groot scherm mogelijk.

 

Agnes__Cataharijne_zaal.JPG.1.jpg

Agnes & Catharijne

Onder de hanenbalken is deze parel een oase van rust. Met verschillende ruimten, een eigen keuken en van alle vergadergemakken voorzien is dit de ideale locatie voor bijeenkomsten en workshops. Geschikt voor 12 - 50 personen.

diner_Regentenzaal_overzicht.JPG.2.jpg

Regentenzaal

Nog altijd vergadert in deze zaal uit 1632 het College van Regenten van het Bartholomeus Gasthuis over de kerntaak van het gasthuis. De unieke zaal, behangen met gobelins van de meesterwever Maximiliaan van der Gught, valt onder het Nederlands Cultureel Erfgoed. Geschikt voor vergaderingen, diner, kamerconcert, viering of huwelijksvoltrekking.

Yoga_Health_Centrum_Salus_resized.jpg

Intermezzo 

Tussen het vergaderen door even de benen strekken of een korte time-out om weer geïnspireerd door te kunnen? Onze leefstijlruimte leent zich prima voor zo'n intermezzo! Geen vergadertafels maar alle ruimte voor bijvoorbeeld een moment van ontspanning en meditatie, dans, spel, Tai Ji of yoga. Op uw verzoek zoeken wij mee naar passende begeleiding. Inclusief gebruik  yogakussens, hammam doeken voor op de kussens, ronde zitpoefjes en klapstoelen. 
Geschikt tot 12 personen bij een yoga-opstelling en tot 20 personen bij een beweegopstelling.
NB: deze zaal is alleen te boeken in combinatie met onze andere ruimtes , losse reserveringen zijn niet mogelijk.

Regentenzaal_huwelijk.jpg

Het idee van de zalen; UvoorU

Wilt u een evenement of bijeenkomst organiseren op een historische locatie en tegelijkertijd de oudste zorginstelling van Nederland steunen? Dan bent u bij Bartholomeus in de Wijk aan het juiste adres.  

Door één van onze zalen te huren, draagt u direct bij aan het welzijn van ouder wordende mensen. Dit noemen wij UvoorU: Utrechters voor Utrechters! Met de opbrengst van de zaalverhuur kunnen wij namelijk allerlei activiteiten betalen die daardoor kosteloos of tegen een geringe vergoeding worden aangeboden aan gasten van Bartholomeus in de Wijk. Ook kunnen we u de zalen tegen gereduceerd tarief aanbieden wanneer u tot onze doelgroep behoort. Zo kan iedereen een bijzondere bijeenkomst op een historische locatie bijwonen of organiseren.

Op een aangename en makkelijke wijze bijdragen aan het welzijn van ouder wordende mensen, terwijl u zelf geniet van een mooie bijeenkomst?

UvoorU®, geven door deelname!