Congres, intiem diner of workshop

En alles daar tussen

Bartholomeus in de Wijk verhuurt een aantal bijzondere zalen. Centraal gelegen in Utrecht, tussen twee treinstations en meerdere parkeergarages is het de ideale locatie om te vergaderen, een klein congres te houden of een workshop met uw bedrijf te organiseren. Ook een intiem diner in de eeuwenoude Regentenzaal is mogelijk. Of een meeting op een bijzondere locatie met de nieuw binnen te halen klant. U zult verrast staan van de ambiance, de bediening en de kwaliteit terwijl u ongemerkt bijdraagt aan een betere samenleving. 

Het idee van de zalen; UvoorU

Wilt u een evenement of bijeenkomst organiseren op een historische locatie en tegelijkertijd de oudste zorginstelling van Nederland steunen? Dan bent u bij Bartholomeus in de Wijk aan het juiste adres.  

Door één van onze zalen te huren, draagt u direct bij aan het welzijn van ouder wordende mensen. Dit noemen wij UvoorU: Utrechters voor Utrechters! Met de opbrengst van de zaalverhuur kunnen wij namelijk allerlei activiteiten betalen die daardoor kosteloos of tegen een geringe vergoeding worden aangeboden aan gasten van Bartholomeus in de Wijk. Ook kunnen we u de zalen tegen gereduceerd tarief aanbieden wanneer u tot onze doelgroep behoort. Zo kan iedereen een bijzondere bijeenkomst op een historische locatie bijwonen of organiseren.

Op een aangename en makkelijke wijze bijdragen aan het welzijn van ouder wordende mensen, terwijl u zelf geniet van een mooie bijeenkomst?

UvoorU®, geven door deelname!