REGENTENZAAL HUREN

Voor vragen over (zakelijke) boekingen kunt u contact opnemen met onze afdeling reserveringen op telefoonnummer 030-239 31 57 of via reserveringen@bartholomeusgasthuis.nl

20210911_Regentenzaal_BG-6_-_website_overzicht.jpg

Vergaderopstelling

In 1632 besloot het College van Regenten van het Bartholomeus Gasthuis om de Regentenzaal te bouwen. In 1642 gaven zij opdracht voor het vervaardigen van de gobelins. Nog altijd is dit de zaal waar het College zicht buigt over hetzelfde vraagstuk als eeuwen geleden. Wilt u ook eens plaatsnemen aan de tafel? Dat kan.

16 - 20 personen.

diner_regentenzaal_close.jpg.jpg

Dineropstelling

Met uw zakelijke partners of uw bedrijf dineren in een wel heel speciale omgeving. Eventueel kunnen wij voor achtergrondmuziek zorgen zoals een strijkje of harpenist(e). Desgewenst kan onze bestuurder een inleiding verzorgen over deze unieke zaal en de historie van dit huis.

Tot 40 personen.

trouwen.1.jpg

Trouwen in de Regentenzaal

In Utrecht kunt u 365 dagen per jaar trouwen of een geregistreerd partnerschap sluiten. U kunt in Utrecht uit veel trouwlocaties kiezen. De Regentenzaal van het Bartholomeus Gasthuis is één van de officiële trouwlocaties van de gemeente Utrecht.

Tot 70 personen.

regentenzaal_-_concertopstelling.jpg

Concertopstelling


De Regentenzaal is zeer geschikt om een (kamermuziek) concert te geven.
Desgewenst kunt u onze clavecimbel gebruiken.

Tot 70 personen.