Slapen onder een eeuwenoud dak

Meteen als u het gebouw binnenstapt voelt u het: de nostalgie die nog overal aanwezig is. De hoge kapel, de schilderijen, oude kasten en de vele foto’s getuigen van een eeuwenlange zorghistorie in het pand aan de Lange Smeestraat. Welkom in (zorg)Hotel Bartholomeus, in het hart van Utrecht, waar de gast centraal staat.

Herstellen en revalideren

Na een operatie, ziekte of ongeval kunt u herstellen en revalideren in het (zorg)Hotel van Bartholomeus. In een sfeervolle en moderne ambiance die van alle gemakken is voorzien, ontvangt u de beste zorg en therapie. 

Respijtzorg - Overbruggen 

Als u tijdelijk uw huis uit moet, u wacht op een operatie of u wilt uw mantelzorger tijdelijk ontlasten, dan is ons hotel dé oplossing. U krijgt dezelfde zorg als thuis én wij geven u het gevoel dat u op vakantie bent. 

Vakantie en logeren

Zoekt u een vakantieverblijf waar eventueel ook zorg voor handen is of wilt u er een weekendje helemaal tussenuit? Of wilt u iemand bij u in de buurt hebben, maar heeft hij of zij zorg nodig? In al deze gevallen kunt u in zorghotel Bartholomeus terecht.

Erkend herstel- en zorghotel

snhz.jpg

(zorg)Hotel Bartholomeus is een erkend zorghotel. Wij werken met een vast team verzorgenden en verpleegkundigen. Het hotel is onderdeel van Bartholomeus in de Wijk. Het ligt in hartje Utrecht, in het Museumkwartier tegen de groene singel, vlakbij de Oudegracht met zijn vele winkels en dicht bij het Centraal Station.