Herstellen en revalideren

Als u tijdelijk zorg nodig heeft

Als u na een operatie wordt ontslagen uit het ziekenhuis, als u ziek bent of een ongeval heeft gehad, dan kan het nog wel eens voorkomen dat u tijdelijk niet voor u zelf kunt zorgende. U hebt zorg nodig, u ziet bijvoorbeeld op tegen de nacht of u kunt overdag niet goed uit de voeten. In ons zorghotel kunt u in een aangename omgeving zorgeloos herstellen op uw wijze en met onze steun. Doel is dat u aangesterkt of hersteld ons huis weer verlaat om uw leven in uw eigen vertrouwde omgeving verder te leven. 

In het zorghotel is 24-uurs alarmering aanwezig en 24 uur per dag zijn er verzorgenden en verpleegkundigen in huis. Tijdens uw verblijf in ons zorghotel krijgt u een vast aanspreekpunt uit het zorgteam toegewezen. Hij of zij coördineert de zorg die u samen overeengekomen bent en is de intermediair tussen u en de zorgverleners in het behandelteam, zoals bijvoorbeeld de huisarts. Zo wordt de zorg die aan u wordt geleverd onderling goed afgestemd.
Ons zorghotel beschikt over een paramedisch team en de modernste revalidatie-apparatuur. Onze fysiotherapeut, logopediste, diëtiste en ergotherapeut kunnen u desgewenst ondersteunen bij uw herstel.

In het zorghotel zijn één- en tweepersoonskamers beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk dat iemand u vergezelt. 

U hoeft zich niet te vervelen

Faciliteiten

Alle faciliteiten in het huis staan tot uw beschikking, waardoor er voldoende afwisseling en aanspraak is tijdens uw verblijf. U kunt deelnemen aan de activiteiten die door ons worden georganiseerd onder de noemer 'Uit & Doe'. In huis is wellness Salus met o.a. een kapsalon, schoonheidssalon, massagesalon, pedicure en nagelstudio. 

Eten en drinken

Eten en drinken is beleven en heeft een belangrijke sociale functie. Bij Bartholomeus in de Wijk zien wij eten en drinken als een onmisbare bijdrage aan uw gezondheid en welbevinden. Wij koken zoveel mogelijk vers van het land en laten ons leiden door hetgeen de natuur ons te bieden heeft. Dit uitgangspunt is de basis voor onze keuken.