hkz_iso9001.jpg

Kwaliteit van zorg

Het Bartholomeus Gasthuis beschikt over het ISO 9001 - HKZ-kwaliteitskeurmerk voor de verzorging en verpleging. Dit betekent dat wij ons werk zodanig hebben georganiseerd dat aan alle voorwaarden is voldaan om optimale zorg te kunnen leveren en dat we dit kunnen aantonen in de praktijk. Het perspectief van de gast is daarbij altijd het vertrekpunt. Het betekent dat wij onze gasten principieel centraal stellen, de zaken intern goed op orde hebben, betrouwbare resultaten kunnen presenteren en voortdurend werken aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening. 

logo_snhz_audit.png

Erkend herstellingsoord en zorghotel

Het (zorg)Hotel van Bartholomeus is een SNHZ-Erkend Zorghotel. Dit betekent dat wij voldoen aan hoge eisen en wij met trots het 'SEZ-Keurmerk' (SNHZ Erkend Zorghotel) voeren. Deze toetsing wordt in de vorm van een audit uitgevoerd door QSN. De SNHZ certificering 'Erkend Zorghotel' in combinatie met de QSN-audit garandeert betrouwbare herstelzorg. Een SNHZ-erkend zorghotel is dus een zorghotel dat voldoet aan een combinatie van hoogwaardige kwaliteitseisen, zowel op het gebied van zorg en veiligheid als op gebied van comfort en gastvrijheid. Zo bent u er van verzekerd dat u in goede handen bent. 

Wat vinden onze gasten van het zorghotel?

Dat het zorghotel van Bartholomeus in de Wijk goede zorg levert en onze gasten erg tevreden zijn, wordt duidelijk uit de waardering door onze gasten. Zie de ervaringen op www.ZorgkaartNederland.nl enwww.SNHz.nl

'Na een operatie heb ik bijna 2 weken gebruik gemaakt van de faciliteiten van het Zorghotel van het Bartholomeus Gasthuis. Dat is me zó goed bevallen dat ik iedereen, die gedurende kortere tijd wat extra verzorging nodig heeft kan aanraden gebruik te maken van deze mogelijkheid'.  
Gast zorghotel via www.zorgkaartnederland.nl

'Na een zware hartoperatie met complicaties en een echtgenote die last heeft van geheugenverlies is ons verblijf in het zorghotel van het Bartholomeus Gasthuis onze redding geweest. Alle medewerkers van het restaurant, verpleging, receptie en schoonmaak heeft op ons een onuitwisbare fijne herinnering achtergelaten'.
Gasten zorghotel, via www.snhz.nl

De waarde van waarderen

de_waarde_van_waardering_website.jpg

Wij stellen het op prijs wanneer u een waardering plaatst op Zorgkaart Nederland of op www.snhz.nl. Zo helpt u anderen bij het maken van een zorgkeuz. Alvast hartelijk bedankt!